Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Big Dael

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    wiesz co w/g mnie równoważy prawą stronę - KOLOR - ten ciemny dół po lewej jest znakomitą przeciwwagą prawej strony
    Powrócę jeszcze do tej pracy, może wówczas znajdę równowagę w kadrze...

Póki co, pozostaję z wątpliwościami...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

wiesz co w/g mnie równoważy prawą stronę - KOLOR - ten ciemny dół po lewej jest znakomitą przeciwwagą prawej strony
    Też tak uważam. Fota jest bardzo porządna, choć za pierwszym wejrzeniem nie zakochałem się.
    LED ZEPPELIN

maniak666
    Gość

Domyślnie

Kadr się podoba , i to bardzo. A wstęp...? Cóż-poniosło Cię trochę

Domyślnie

Ładny kadr ale obróbką to ktoś Ci krzywdę zrobił Zbyt kontrastowa jest mz.

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    (...)- nie jest to oczywiście absolutny miernik dobroci zdjęcia ale zawsze coś tam mówi - wrzuć to zdjęcie na 1x.com.
    To nie jest żaden miernik Jak na każdej stronie tak i na tej panują określone gusta i jeśli się w nie trafi tym większe szanse się ma na publikacje. Choć logika jaką kierują się głosujący na 1x jest dla mnie wciąż zagadką

(...)
    ps. to forum robi się coraz bardziej techniczne, szuka się kropek na matrycy, zamiast zastanawiać się nad treścią zdjęcia, większą wagę przywiazuje się czasami do skrupulatnego wyostrzania, aniżeli do klimatu fotografii - to jest naprawdę zła droga
    To forum zawsze było techniczne

Domyślnie

Mnie się bardzo podoba, Fota OK.
    I cieszę się, że forumowy autorytet sprowadził krytykantów na ziemię.
    Dziękuję za uwagę.
    Nikon

Domyślnie

..... zapewne zrobiłbym inaczej, ...... a to akceptuję, podoba mi się, ........ coraz bardziej

Domyślnie

"Jak do tej pory jest jednym z najlepszym zdjęciem jakim widziałem. "

"Szanuje Twoj punkt widzenia. Forum jest miejscem w którym jest większość osob,ktore chcą widzieć zdjęcia "poprawne".Jaka kolwiek wariacjia jest odbierana jako "dziwna" i nie do przyjęcia. Nie czekam na pozytywne przyjęcie .Wielu świetnych artystów zostało zauwarzonych po śmierci .
    Wracając do zdjęcia. Zdjęcie posiada swój charakter, swój filing, swoją dusze i charakter. Coś co lukierkowe i prze ostrzone zdjęcia nie bedą posiadać nigdy."

A ja mam taki filing, że sie dusze.
    NO SMOKING. KOMBINEZON ONLY.

Domyślnie

Za smoliste czernie na drzewach. Poza tym mi sie podoba. Nawet bardzo.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez danz1ger Zobacz posta
    "Jak do tej pory jest jednym z najlepszym zdjęciem jakim widziałem. "

"Szanuje Twoj punkt widzenia. Forum jest miejscem w którym jest większość osob,ktore chcą widzieć zdjęcia "poprawne".Jaka kolwiek wariacjia jest odbierana jako "dziwna" i nie do przyjęcia. Nie czekam na pozytywne przyjęcie .Wielu świetnych artystów zostało zauwarzonych po śmierci .
    Wracając do zdjęcia. Zdjęcie posiada swój charakter, swój filing, swoją dusze i charakter. Coś co lukierkowe i prze ostrzone zdjęcia nie bedą posiadać nigdy."

A ja mam taki filing, że sie dusze.
    Nie trzeba musisz mnie powtarzać wiem co napisałem . Masz filing to go wypuść bo się udusisz, a szkoda

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów