Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Big Dael

Domyślnie Big Dael

Witam

Przyznaje się bez bicia.Zdjęcie zostało strzelone przeze mnie.Obróbką zajęła się osoba,która jeśli zechce to się sama przyzna. Jak do tej pory jest jednym z najlepszym zdjęciem jakim widziałem

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Joa ; 13-11-2010 o 22:27 Powód: pis. "prze zemnie"

Domyślnie

no to jednak malo widziales.

Domyślnie

Zdjecie jest przeciętne, nie wiem kto obrabiał, ale mz. przesadził z czerniami. Kadrowo jestem na tak.

Domyślnie

Pozornie jest efektowne,ale podkreślam pierwsze słowo tego zdania.Grafika jakich wiele,choć ma swój urok,o ile ktoś nie ma uczulenia na desaturację cześci kadru.To zawsze ryzykowny zabieg i rzadko się broni.Wolałbym,żeby drugi plan miał chociaż lekki odcień niebieski,albo sepii.Czerń jest dla mnie na granicy akceptacji.
    BTW czy nie miało być "deal"?
    Ostatnio edytowane przez Duder ; 12-11-2010 o 01:43
    A new shit has come to light...

Domyślnie

widać związek emocjonalny - następnym razem odczekaj z pokazem 3 miesiące od zrobienia - to pomaga złapać rzeczywistość
    jeśli chodzi o zdjęcie to dól mi się podoba tak do 1/3 kadru.
    Jestem szumofobem. S50F1.4A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Pozornie jest efektowne,ale podkreślam pierwsze słowo tego zdania.Grafika jakich wiele,choć ma swój urok,o ile ktoś nie ma uczulenia na desaturację cześci kadru.To zawsze ryzykowny zabieg i rzadko się broni.Wolałbym,żeby drugi plan miał chociaż lekki odcień niebieski,albo sepii.Czerń jest dla mnie na granicy akceptacji.
    BTW czy nie miało być "deal"?
    Szanuje Twoj punkt widzenia. Forum jest miejscem w którym jest większość osob, ktore chcą widzieć zdjęcia "poprawne". Jakakolwiek wariacja jest odbierana jako "dziwna" i nie do przyjęcia. Nie czekam na pozytywne przyjęcie .Wielu świetnych artystów zostało zauważonych po śmierci .

Wracając do zdjęcia. Zdjęcie posiada swój charakter, swój filing, swoją dusze i charakter. Coś co lukierkowe i przeostrzone zdjęcia nie bedą posiadać nigdy.

P.S. Miało być "Big Deal", wina emocji
    Ostatnio edytowane przez Joa ; 13-11-2010 o 22:26 Powód: byki: "jaka kolwiek", "wariacija", "zauwarzonych", "prze ostrzone"... proszę pisać poprawnie!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    widać związek emocjonalny - następnym razem odczekaj z pokazem 3 miesiące od zrobienia - to pomaga złapać rzeczywistość
    jeśli chodzi o zdjęcie to dól mi się podoba tak do 1/3 kadru.
    Świetnie, ze coś Ci sie podoba

Domyślnie

Bardzo mi sie podoba ten panoramiczny kadr. Te drzewka po srodku i pofalowany horyzont, i bardzo dobrze dopelniajace kadr te chmurki po prawej...tak ze przede wszystkim to gratuluje osobie, ktora to tak fajnie przyciela i poukladala w kadrze, ciekawe czy to ty.
    Obrobka ok, osobiscie bym widzial tylko nie az tak smoliste czernie...

Mi sie ogolnie podoba.

P.S I tak maly OT...tak troche dziwnie brzmia slowa, "ze jest to jedno z najlepszych zdjec jakie widziales"...jako autora tej fotografii i jeszcze ten dopisek w kolejnym twoim poscie "o docenianiu wielu artystow po smierci". No bez przesady.
    Ja rozumiem ze zdjecie jest dla ciebie super ekstra i jestes z nim zwiazany emocjonalnie, ale (bez urazy, mam nadzieje), przyjmowanie postawy chwalipiety w stylu patrzcie i podziwiajcie na najlepsze zdjecie jakie widzialem ktorego sam jestem autorem, korzysci wiele nie przyniesie i lekko juz zahacza o narcyzm.

Dla mnie jako osoby postronnej zdjecie jest dobre i ma to cos jak napisales...ale wiesz co, na pewno mogloby byc lepiej. Ktos moglby cos napisac, doradzic. Ale pisanie " juz jest the best" blokuje wiele pozytecznych uwag ktore moglyby sie pod zdjeciem pojawic i niejako zamyka droge do dyskusji o zdjeciu.
    Ostatnio edytowane przez Joa ; 13-11-2010 o 22:41 Powód: ort! "zachacza"
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Trochę samokrytyki by się przydało takie stwierdzenia długo się pamięta a kadr jak kadr, nie jest zły, ani to arcydzieło ale miejscówka ekstra
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Zdjęcie mi się podoba, ma w sobie klimat. Więcej nie powiem bo na krajobrazach za bardzo się nie znam

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów