1.
T_P_
Szukaj
1.
T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Drodzy Forumowicze, nie krępujcie się, w moich wątkach nie ma "chłosty" za mało przychylne wypowiedzi...
T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Myślę,że musisz poważnie "pogadać" z balansem.To również ma zbyt żółte światełko...
Pozdrawiam
Andrzej.
Ja sobie mogę wyobrazić że ten żółty jest naturalny, bo czasem taki światło można spotkać. Pytanie do Ciebie czy jest naturalny?
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
W mojej ocenie tak. Stąd pytanie po komentarzu borregaarda.
Wówczas były warunki na które niejednokrotnie czekam - zachodzące słońce, a przed nim wijące się obłoki, głębiące się chmury lub ja w tym przypadku ich pasmo... Uważam, że ciepłe, zachodzące światło, zintensyfikowało koloryt kamieni, przez co może wydawać się, iż wkrada się żółta dominanta...
Dzięki za odzew, pozdrawiam T_P_
Skontaktuj się z nami