Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Kamyczki...

Domyślnie Kamyczki...

1.

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Drodzy Forumowicze, nie krępujcie się, w moich wątkach nie ma "chłosty" za mało przychylne wypowiedzi...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Myślę,że musisz poważnie "pogadać" z balansem.To również ma zbyt żółte światełko...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Myślę,że musisz poważnie "pogadać" z balansem.To również ma zbyt żółte światełko...
    Czy pozostali przeglądający również dostrzegają ów problem...?

T_P_

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez T_P_ Zobacz posta
    Czy pozostali przeglądający również dostrzegają ów problem...?

T_P_
    Ja tak.
    Ale kadr mi się podoba.

Domyślnie

Kadr dobry,żółto jest.

Domyślnie

Ja sobie mogę wyobrazić że ten żółty jest naturalny, bo czasem taki światło można spotkać. Pytanie do Ciebie czy jest naturalny?
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sowulus12 Zobacz posta
    ...Pytanie do Ciebie czy jest naturalny?
    W mojej ocenie tak. Stąd pytanie po komentarzu borregaarda.

Wówczas były warunki na które niejednokrotnie czekam - zachodzące słońce, a przed nim wijące się obłoki, głębiące się chmury lub ja w tym przypadku ich pasmo... Uważam, że ciepłe, zachodzące światło, zintensyfikowało koloryt kamieni, przez co może wydawać się, iż wkrada się żółta dominanta...

Dzięki za odzew, pozdrawiam T_P_

Uprawnienia umieszczania postów