Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie córcia tym razem

jako że spodobały się foty mojej siostry podrzucę jeszcze fotkę Mayki(powstała w tym samym czasie) która w sobie znany tylko sposób wymusiła na cioci przekazanie praw własności do swetra a ja dzięki temu miałem okazje wykonac kilka pstryków mam nadzieję ze i to sie spodoba pozdrawiam

Domyślnie

Poprzednich zdjęć nie widziałem. To powyżej podoba mi się bardzo. Fajna poza, fajna minka, super spojrzenie
    ...N...i...k...o...n... ale już niedługo (-> Olympus)

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ostrowiec Św.

Domyślnie

Podoba się:fajny kadr, fajna konwersja B&W no i oczywiście modeleczka. Ale chyba na twarzy troszkę przepalone ?
    D700 D90- T17-50, N35 1.8, N50 1.8, S70-200

Domyślnie

Mi tym razem kadr nie leży. Kwadrat chyba trochę na siłę, ewentualnie przyciąłbym ciaśniej. Modelka, konwersja i sweter bardzo na plus. Ogólnie wrażenia pozytywne.

Fajne masz modelki w domu.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Zdjęcie wydaje się być trochę ciężkie, bo chyba tego dołu trochę za dużo. Swetr przytłacza jakby twarz dziecka. Tak mi się wydaje... Poza tym bardzo fajne !

Domyślnie

Dzięki za komentarze i cenne uwagi- nad cięciem muszę pomyśleć a co do modelek to jedną widzę raz na kilka miesięcy(siostra) a druga(córa) nie wykazuje nawetodrobiny chęci do współpracy

Domyślnie

Ładnie wydobyte oczy, ale przychylam się do wrażenia ciężkości - ta wełna u dołu waży bardzo dużo.

Rycerz
    Gość

Domyślnie

zdjecie podoba mi się
    i wcale nie zauważyłem ciężkości wełny

Domyślnie

I dla mnie bardzo ładnie wyszło. Naturalnie i z wdziękiem modelka zapozowała.
    Szary, cichy człowiek.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów