Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: ślub [gary]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cheyenne Zobacz posta
    proponuję w miejsce ironi przeczytanie np. Czarnobiała fotografia cyfrowa John Beardsworth
    widzę że krytyki to Ty nie znosisz i wolisz achy i ochy
    kończę temat i przepraszam że miałem inne zdanie
    książkę mam odkąd tylko wyszła, przeczytałem wiele razy, ale wykładni jak fotografia bw ma wyglądać, jakichś ścisłych wytycznych to tam nie ma byłoby to bez sensu, nie ma jednej drogi, popieram Królika, o gustach się nie rozmawia, możesz napisać że taka obróbka Ci nie odpowiada, ale na Miłość Boską nie pisz że jest jakaś dokładna wykładnia wyglądu takiej fotografii bw, a materiały Sebastiana uważam za bardzo dobre ze względu na kadry, łapane momenty, emocje i obróbkę, według mnie Sebastian trzyma poziom, jego prace są w moim guście i dla mnie zamiata konkurencję, jest w 10-tce moich ulubionych fotografów ślubnych w Polsce i to wszystko, koniec i kropka z mojej strony, pzdr dla wszystkich i proszę bez bezsensownych negatywnych emocji w tej dyskusji, szanujmy się ...
    ..Nikon...

Domyślnie

nie podoba mi się:
    1- za kadr/ cięcie
    8- za miny i pozę PM, ogólnie słaby moment

reszta rewelacja szczególnie 3 i 7

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez getos Zobacz posta
    książkę mam odkąd tylko wyszła, przeczytałem wiele razy, ale wykładni jak fotografia bw ma wyglądać, jakichś ścisłych wytycznych to tam nie ma byłoby to bez sensu, nie ma jednej drogi, popieram Królika, o gustach się nie rozmawia, możesz napisać że taka obróbka Ci nie odpowiada, ale na Miłość Boską nie pisz że jest jakaś dokładna wykładnia wyglądu takiej fotografii bw, a materiały Sebastiana uważam za bardzo dobre ze względu na kadry, łapane momenty, emocje i obróbkę, według mnie Sebastian trzyma poziom, jego prace są w moim guście i dla mnie zamiata konkurencję, jest w 10-tce moich ulubionych fotografów ślubnych w Polsce i to wszystko, koniec i kropka z mojej strony, pzdr dla wszystkich i proszę bez bezsensownych negatywnych emocji w tej dyskusji, szanujmy się ...
    bardzo szanuję Sebastiana i podziwiam wiele jego prac ale ten set mi się nie podobał i wyraziłem tylko swoją subiektywną niekoniecznie słuszną opinię

Domyślnie

Całość robi wrażenie ale to norma
    Z zaprezentowanych na forum najbardziej podoba mi sie 9.
    pozdrawiam
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów