Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Domyślnie

czy nie powinno być "headshot"?
    sprzętem się nie chwalę... ale chętnie pochwalę się zdjęciami: www.janoo.pl

Domyślnie

Moim zdaniem nieciekawe. Słabo zaprezentowana modelka, kadry powiedziałbym dosc banalne, mam wrażenie, że już wiele takich u Ciebie widziałem. Obróbki za dużo. Wspomniane zielone zafarby ;/

Domyślnie

Mogę się mylić, ale przy takiej urodzie chyba korzystniej byłoby nierównomiernie oświetlić twarz... wyszło trochę płasko, mi nie podchodzi wcale

Domyślnie

nie podoba się... karykaturalnie jakoś...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MarcinPoland Zobacz posta
    dziewczyna nieciekawa,

ta papierowa glebia i obrobka w ps troche stara sie przykryc banalnosc tych zdjec i zrobic z modelki ladniesza niz jest

taka modelke nalezalo by chyba pokazac naturalnie z cieniami na twarzy a nie stylizowac fotek pelnym swiatlem, glebia i PSem jak gdyby panna byla super modelka

to tak naprawde uwypukla jej wady i ja krzywdzi, ogladajacy patrzy glownie na jej urode... a nie na kadr

ta opinia to nic personalnego, to tylko szczera krytyka i swoj punkt widzenia
    Zgadzam się z tą wypowiedzią. Więcej naturalizmu i przestrzeni moim zdaniem miałyby szansę pomóc. Ponadto ostrość na oczach przy jednoczesnym zblurowaniu ust i brak konsekwencji w tym działaniu w całej serii to też nietrafiona sprawa w mojej ocenie.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

a blurowanie zdjec to chyba u Ciebie bo u mnie tam grama nie ma
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    Ojaaa od zerówki nie słyszałem tego tekstu "chyba ty" Szacun

A teraz szczerze zapytam, nie mam na myśli nic złego czy coś..

Nie nudzi Ci się to?

Robisz bardzo dużo sesji, sporo zdjęć wygląda na podobne, obróbka zazwyczaj jest mniej więcej identyczna. Nie chcę mówić, że Twoje zdjęcia są słabe, bo mają super warsztat, każde jest dopieszczone, idealne technicznie.
    Ale czy nie myślałeś o tym, żeby pójść dalej? Poeksperymentować, nabrać nowych umiejętności do warsztatu, spróbować innych koncepcji?
    Naucz się czytać

Domyślnie

wszystko w swoim czasie
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    Bynajmniej, nie używam tego narzędzia w fotografii portretowej. Tak czy owak efekt jaki masz u siebie, zabawa w GO itd. w Twoim wykonaniu nasuwa właśnie takie skojarzenie. Unosić się nie musisz, chyba że już wszystko wiesz .
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów