Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Dominiusz

Domyślnie Dominiusz

Zdaje się, ze będzie więcej...
    ...będzie inaczej.
    Była to długa sesyja przy pifffku, moze dwóch...

1.

Domyślnie

Całkiem dobre zdjęcie. Taki młody Artur Barciś. Szkoda że ostrość na oprawce, a nie na oku. Oprawki bez szkieł? Kadr lekko bym zmienił, ale to ja - ot nie boję się kwadratów i innych nietypowych proporcji. Nos wyszedł przerysowany (chyba ). Światło w porządku, choć tak już trochę na granicy poprawności.

Domyślnie

Moim zdaniem swiatło poniżej granicy "przyzwoitości" - kontrast między lewą a prawa stoną twarzy zbyt duży, dodatkowo nie podoba mi sie kolorystyka tego zdjecia, już chyba wyglądałoby lepiej (bardziej surowo, przy tym kontraście w b$w). Poza tym ok.

Domyślnie

Oo cos sie ruszyło, chyba z koscioła człowieki wyszli

Oprawki ze szkłami.
    "swiatło poniżej granicy "przyzwoitości"" -bardzo prosze o wyjasnienie co bym na przyszłosc mogl postawic sobie granice.

2.

3.

Domyślnie

Mi się bardzo podoba. Światło dobre, obróbka też. 2 i 3 bardziej dopracowane od 1. Nie lubię dodanych tekstur, ale tu jest to tak dyskretne że chyba polubię

Cytat Zamieszczone przez YANOSZ Zobacz posta
    bardzo prosze o wyjasnienie co bym na przyszłosc mogl postawic sobie granice.

Jak ktoś napisze że źle bo oko w cieniu to ja się z góry nie zgadzam.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

ostatnie do mnie gada.... podoba mi sie bardzo
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Jesli moze mi ktos przyblizyc temat "granicy" bede wdzieczny, na prawde nie zrozumialem tego, moze byc na PW jesli ktos nie chce rozpoczynać beznadziejnej dyskusji o gustach...

Tymczasem...
    4.

5.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez YANOSZ Zobacz posta
    Oo cos sie ruszyło, chyba z koscioła człowieki wyszli

Oprawki ze szkłami.
    "swiatło poniżej granicy "przyzwoitości"" -bardzo prosze o wyjasnienie co bym na przyszłosc mogl postawic sobie granice.
    Granice "przyzwoitości" są subiektywne, każdy ma swoje...
    Drugie znacznie lepsze, choć nie podoba mi się ten duży kontrast na twarzy.

Domyślnie

Trochę za dużo, ale przynajmniej dobre fotografie.
    Granica? Proste. Zgodzisz się, że jest coś co uznajesz za dobre i złe prawda? Gdzieś leży granica między tymi dwoma pojęciami. Gdzieś w obszarze szarości. I tyle. Każdy widzi ją po swojemu oczywiście. Potrafisz powiedzieć pewnie, że dane światło, w danym przypadku ci się podoba (dobre) lub nie (złe) - granica to miejsce, gdy się wahasz.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów