Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Diabeł tasmański

Diabeł tasmański prosto z McDonald's
    Ile ja się napociłem, aby złapać modela w takim a nie innym momencie.
    Kilka stopni w prawo i nie widać oczu, kilka w lewo i obiekt zakrywa efekt obrotu.

Domyślnie

A czemu B&W?
    W tej chwili nie robi żadnego wrażenia a smuga wśród wszędobylskich szarości po prostu jest niewidoczna.
    D90 | N35 | S10-20
    <a href="https://www.facebook.com/manonthewhiteline">Man on the White Line</a>

Domyślnie

moze miales jakis tam pomysl w tym ale zrealizowales go w bardzo trefny sposob.
    jednym slowem - kicha.
    ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Domyślnie

hehehe fajne

mnie sie podoba

ciekawe ile razy próbowałeś?? ;P
    Człowiek uczy się na błędach - a jak nie, to dostaje po pysku...;p

Domyślnie

Pomysł zrealizowałem dokładnie tak jak chciałem. Zdjęć było zrobione ok. 30, z różnymi parametrami.
    Jakakolwiek inna kombinacja kończyła się niepowodzeniem - większy efekt "obracania" można było uzyskać bez lampy błyskowej, ale wtedy nie widać, czym jest obiekt. Dłuższy czas naświetlania = rozmazanie kadru.

Chętnie zobaczę fotografię obracającego się obiektu, który nie jest osiowo symetryczny (czyt. nie zwykły bąk), z lepszym efektem ruchu, może coś przeoczyłem.

Jeszcze z B&W się wytłumaczę - diabeł ma po prostu nieciekawe kolory. Zdjęcie jest techniczną próbą, eksperymentem.

Domyślnie

to pokaz zdjecie na ktorym nie widac czym jest obiekt - to moze byc znacznie ciekawsze.
    Edyta

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez judith_manson Zobacz posta
    to pokaz zdjecie na ktorym nie widac czym jest obiekt - to moze byc znacznie ciekawsze.
    Proszę bardzo, dłuższy czas naświetlania, osłabiony flash. Niestety te bez lampy już usunąłem, ale mam nadzieję, że te pobudzą wyobraźnię Burdel w tle, gdyż tego typu zdjęcia były robione tylko jako testowe - i pomysł niedoświetlania flashem został odrzucony jako pierwszy.

Domyślnie

Ja nadal się upieram z kolorowym zdjęciem
    D90 | N35 | S10-20
    <a href="https://www.facebook.com/manonthewhiteline">Man on the White Line</a>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Borbet Zobacz posta
    Ja nadal się upieram z kolorowym zdjęciem
    A proszę Cię bardzo, jak widać B&W raczej pomogło niż zaszkodziło (czy się mylę?)

Domyślnie

jestem na nie.
    interesujacy eksperyment ale mnie nie przekonuje w zaden sposob.
    ps dzieki za pokazanie innych prob
    Edyta

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów