Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Czako

Domyślnie Czako

Przedstawiam Wam psa o imieniu Czako:

1.
    2.

Domyślnie

1 kadr do bani. To ucięcie mi się nie podoba, ale to swoją drogą. Najważniejsze pytanie to po co te nogi i smycz?
    2 tło za bardzo przepalone i dałabym więcej prawej strony

Pozdrowienia dla psa :P A raczej głaski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaskaa Zobacz posta
    1 kadr do bani. To ucięcie mi się nie podoba, ale to swoją drogą. Najważniejsze pytanie to po co te nogi i smycz?
    Nie chciałem robić kolejnego idealnego-kadru-cala-postac-tlo-i-nic-wiecej i wprowadzić trochę życia. Skoro piesek jest wyprowadzany w 90% przypadkach na smyczy, to dlaczego tę smycz zabierać ?
    Ostatnio edytowane przez kasky ; 06-11-2010 o 23:21

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kasky Zobacz posta
    Nie chciałem robić kolejnego idealnego-kadru-cala-postac-tlo-i-nic-wiecej i chciałem wprowadzić trochę życia, i skoro piesek jest wyprowadzany w 90% przypadkach na smyczy, to dlaczego tę smycz zabierać ?
    To chyba trzeba pokazać to inaczej, bo jak dla mnie w tej chwili to wygląda jak zwykłe pstryknięcie, takie o, bez przemyślenia

To oczywiscie moje odczucia, może niech inni się też wypowiedzą

Domyślnie

Kurczę, nie wszystkie zdjęcia muszą się od razu nadawać na wernisaże. Muszą też powstawać zdjęcia, które są ładne i przyjemne a nie od razu kładące na kolana i powodujące zatrzymywanie czynności oddechowych. Nie czytając uprzednio komentarzy i po obejrzeniu tych zdjęć uznałem właśnie, że ta "jedynka" podoba mi się najbardziej.
    Faktycznie poza psem jest smycz i nogi ale to największą uwagę zwraca zdziwiony pysk pieska.
    Czy to pstryk czy też nie jest przyjemne w odbiorze. Jedyne co poprawiłbym to rozjaśniłbym prawe oczko pieska.
    D90 | N35 | S10-20
    <a href="https://www.facebook.com/manonthewhiteline">Man on the White Line</a>

Domyślnie

a mi sie pies podoba na 1, pies - nie zdjecie.[
    ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Domyślnie

Dzięki za opinie, gusta gustami. Ja na pewno nie będę się chwalił kolejnym idealnym zdjęciem domowego zwierzaka na tle zielonej polany, zrobionym tylko dlatego, żeby można było je obronić książkowymi konwencjami
    Ostatnio edytowane przez kasky ; 07-11-2010 o 16:43

Oszczędny w słowach Awatar ra-fal
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

toż to mój Rico, no podobny, też b. ładny, pozdrawiam
    Rafał

Uprawnienia umieszczania postów