Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie MAMA TATA I JA by [ Hanibal ]

Krzysiek z Kasia przyjechali do mnie w odwiedziny oraz by zamowic sobie sesje rodzinna + sesje żony.

zrobione w domu swiatło z okna
    85mm 1.4

iso 800

UWAGA: tylko prosze nie piszcie mi nic o oczach szczegolnie dziecka bo sie zalamie...
    nie bylo przy nich gmerane...

1.mama

2. tata

3. i Ona

bonus
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

pokaż więcej mamy

Domyślnie

bonus najfajnieszy. Portret dziecka mi się nie podoba.

Domyślnie

Autor sie na pewno nie obrazi, ale moim zdaniem, zdjęcia albumowe (za wyjątkiem bonusa).

Domyślnie

piękny bokeh tego szkiełka.bardzo ładny bonus.Super!
    Puszka300D90isłoiki.......

Oszczędny w słowach Awatar eXtreme
    Miasto
    Olsztyn/Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    Krzysiek z Kasia przyjechali do mnie w odwiedziny oraz by zamowic sobie sesje rodzinna + sesje żony.
    UWAGA: tylko prosze nie piszcie mi nic o oczach szczegolnie dziecka bo sie zalamie...
    nie bylo przy nich gmerane...
    Zaryzykuję. A nie można by pogmerać ale aby je trochę przyciemnić, żeby aż tak nie dawały po oczach?
    Poza tym, zdjęcia poprawne ale mam wrażenie takie z przypadku trochę zrobione. Nie wygląda to na zaplanowaną sesję.

PS. Cała rodzina patrzy się identycznie hehe

Domyślnie

Witam,

zanim napisze cos o zdjeciach, chcialem wczesniej zapytac czy publikowane
    fotografie sa fragmenetem tej rodzinnej sesji ? Czy tylko przy okazji spotkania,
    na ktorym klienci ja zamawiali zrobiles im kilka zdjec ?

pozdrawiam

Domyślnie

to oczy mały ma niesamowite
    sesja żony będzie oddzielnie czy tu dodasz? bo pokazać musisz

no tak... napisałeś, że przyjechali zamówić... czyli pewnie obie oddzielnie :P
    Ostatnio edytowane przez Rycerz ; 06-11-2010 o 21:41
    D780|17-35|35|50|85

Domyślnie

Przyjechali uowic sie na termin sesji. Ja zawsze w domu przy pierwszym sportkaniu robię zdjęcie osobie która będę fotografiach na sesji. Tak wiec sesja będzie dopiero i w osobnym secie. Para zamowila sesje rodzinna i osobno sesje dla pani mamy.. Tak wiec spoko wszyscy będziemy zadowoleni
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    Przyjechali uowic sie na termin sesji. Ja zawsze w domu przy pierwszym sportkaniu robię zdjęcie osobie która będę fotografiach na sesji. Tak wiec sesja będzie dopiero i w osobnym secie. Para zamowila sesje rodzinna i osobno sesje dla pani mamy.. Tak wiec spoko wszyscy będziemy zadowoleni
    w takim razie nie widze potrzeby pokazywania tego typu zdjec na forum, tym bardziej w dziale portret (jak juz chciales to raczej w kategorii fot. okolicznosciowa i albumowa). Patrzac na zaprezentowane fotografie mam wrazenie, ze zrobiles je przypadkowym ludziom z dzieckiem na reku w dworcowej poczekalni. Jedynie ostatnie zdjecie w jakis sposob sie broni, kompozycja, swiatlo, itd...
    Jezeli chodzi o oczy dziecka na 3 to moze i nie "gmerales" przy nich lokalnie, ale jakas obrobka calego zdjecia na pewno byla (kontrast, nasycenie kolorow...). Mam wrazenie, ze kolor oczu jest mocno przesadzony (moze taki jest w rzeczywistosci, ale ja pisze o tym co widzie u siebie na monitorze).

Podsumowywujac czekam na efekty sesji rodzinnej.

pozdrawiam

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów