//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
1.
2.
3.
krytyka i opinie mile widziane
modelka Agata
kolekcja Ani Wendeker
make up Eva Basiura
Szukaj
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
1.
2.
3.
krytyka i opinie mile widziane
modelka Agata
kolekcja Ani Wendeker
make up Eva Basiura
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 12-12-2025 o 09:31 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
Jedynka bardzo dobra. Zabrakło jedynie pokazania prawej ręki, jak tam ten strój się kształtuje - nie bardzo wiadomo o co chodzi. Podoba się klimat, kolory, kadr, kompozycja.
Dwójka to przede wszystkim obcięty bucik, ale i pomieszanie stylów trochę. Nie wiem czy uda mi się to objaśnić... Podoba mi się ściana, kąt widzenia, kompozycja oraz ułożenie ciała, tak by pokazać kształt kreacji. Natomiast razem te elementy nie zagrały już tak dobrze - czyli surowość ściany i kadru kłócą mi się z takim pozowaniem. Szczerze mówiąc nie wiem dlaczego, może jakieś osobiste skrzywienie.
Trójka lewa mnie zabolała. Naprawdę, skrzywiłem się z bólu! A to dlatego, że do perfekcji zabrakło tutaj tak niewiele! Genialny strój, nakrycie głowy, modelka, ułożenie ciała. Rewelacja! Coś pięknego! Ale ten czarny łuk drzwi w tle po prostu zepsuł cały misternie ułożony plan. Aż chce się dać w ucho za takie coś. Może też minimalnie światło na twarzy można by poprawić, ale to już detal. Dziwna jest także poświata wokół "kapturka".
Trójka prawa to kompletnie inna bajka - zlanie się czerni, inna perspektywa - to zdjęcie jest po prostu słabe. Nawet nie w zestawieniu z poprzednimi, ale ogólnie.
MOsad zawsze lubię twoją krytykę i czekam na twoje posty,aby więcej takich na forum![]()
Jedynka mega, potem 3 lewe , generalnie bardzo fajne wszystkie.
A propo. Niedawno oglądałem stronę niby jakiegoś sławnego foto mody i to co mnie zaskoczyło to było to, że na wielu zdjęciach było takie właśnie nieduże cięcie np. buta, albo włosów, kończyny...
Jak mi się uda znaleźć co to była za strona to wrzucę...
Do tego zdjęcia bardzo pasuje ucięcie. IMO dużo gorej było by z kompletnym dołem. Jedyne co mi w tym zdjęciu się nie podoba, to szeroki kąt, przez który buty/stopy są nieproporcjonalne. W jedynce świetne kolory, projektant tez dał radę.
ciecie ostre czy tez nie sa podstawa w tego typu fotografii sledze czasopisma zachodnie i wzoruje sie na trendach fotografów mody którzy publikują tam swoje prace.Ale wciąż dużo nauki przede mną![]()
Skontaktuj się z nami