no zebys chcoiaz to jakos wykadrowal porzadnie i sie ustawil, na wprotst do znaku i modela
koncepcja, model i jego zrezygnowana twarz w bw nawet mi sie podoba
choc wykonanie na 3
Szukaj
no zebys chcoiaz to jakos wykadrowal porzadnie i sie ustawil, na wprotst do znaku i modela
koncepcja, model i jego zrezygnowana twarz w bw nawet mi sie podoba
choc wykonanie na 3
d300, sigma 10-20mm, sigma 30mm, tamron 28-75mm, sigma 150mm 2.8, nikkor 50mm f1.4, nikkor 85mm f1.8, nikkor 18-55 vr, peleng 8mm, sb900
Nikon http://greg77.com/
ale szmelc, a tytuł, to już lepiej trzeba go było przybić do znaku STOP
![]()
Odkopuję... Dla mnie to zdjęcie przede wszystkim działa kompozycją i specyficznym nastrojem niewymuszonej szczerości. Konwersja w ogóle mi nie przeszkadza, choć przyjęła się moda na inną. Jakiekolwiek drobne mankamenty bije na głowę totalna bezpośredniość, zabawa treścią i wielość interpretacji. Po przejrzeniu galerii stanowczo proszę o więcej!
Ha! Żeby móc docenić estetykę Zofii Rydet, trzeba się otworzyć na inne cele w fotografii niż zaspokajanie kanonów kompozycyjnych i oświetleniowych, w których - z nielicznymi wyjątkami - tutaj tkwimy. Moim zdaniem jeśli jednej z najistotniejszych postaci polskiej fotografii się nie rozumie, to przynajmniej nie wolno jej ignorować, z samego szacunku dla faktu że jej prace wiszą w MoMie. Ale każdy kto szuka jedynie "ładności" obrazu ma prawo wyrazić pogląd "nie podoba mi się", bez zastanowienia i poznania dogłębnie tematu.
Przepraszam za off'a, niech wątek w spokoju sobie spadaOde mnie tylko, że będę czekać na kolejne.
Skontaktuj się z nami