Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 46 z 46

Wątek: The Saint

Domyślnie

no zebys chcoiaz to jakos wykadrowal porzadnie i sie ustawil, na wprotst do znaku i modela

koncepcja, model i jego zrezygnowana twarz w bw nawet mi sie podoba
    choc wykonanie na 3
    d300, sigma 10-20mm, sigma 30mm, tamron 28-75mm, sigma 150mm 2.8, nikkor 50mm f1.4, nikkor 85mm f1.8, nikkor 18-55 vr, peleng 8mm, sb900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    To św. Wojciech, pierwszy polski męczennik
    Hehe, pieknie napisane

Wojtku czy to autoportret jest?

Pomysl dobry, nawet fajnie wykonane ale B&W to ty umiesz lepiej zrobic.....jest szaro, bardzo szaro a wiem, ze potrafisz z wyczuciem zrobic B&W

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Wojtku czy to autoportret jest?

Pomysl dobry, nawet fajnie wykonane ale B&W to ty umiesz lepiej zrobic.....jest szaro, bardzo szaro a wiem, ze potrafisz z wyczuciem zrobic B&W
    Oczywiście, Grześku, w studyjnym lustrze.
    Marcina spytaj, co i kogo miał na myśli...

Dzięki, ale jakbyś zobaczył oryginał, to pewnie tylko machnąłbyś ręką.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

ale szmelc, a tytuł , to już lepiej trzeba go było przybić do znaku STOP

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez audik Zobacz posta
    ale szmelc, a tytuł , to już lepiej trzeba go było przybić do znaku STOP
    Jak przerobię jakieś szmelcowe audi na gwoździe, to pomyślę... kogo, do czego i za co przybić.
    Ostatnio edytowane przez wpkx ; 08-11-2010 o 01:46
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Odkopuję... Dla mnie to zdjęcie przede wszystkim działa kompozycją i specyficznym nastrojem niewymuszonej szczerości. Konwersja w ogóle mi nie przeszkadza, choć przyjęła się moda na inną. Jakiekolwiek drobne mankamenty bije na głowę totalna bezpośredniość, zabawa treścią i wielość interpretacji. Po przejrzeniu galerii stanowczo proszę o więcej!

Cytat Zamieszczone przez Rubber Duck Zobacz posta
    Idź na wystawę fotografii np Zofii Rydet i powiedz, żeby rozjaśnili cienie pod oczami.
    Ha! Żeby móc docenić estetykę Zofii Rydet, trzeba się otworzyć na inne cele w fotografii niż zaspokajanie kanonów kompozycyjnych i oświetleniowych, w których - z nielicznymi wyjątkami - tutaj tkwimy. Moim zdaniem jeśli jednej z najistotniejszych postaci polskiej fotografii się nie rozumie, to przynajmniej nie wolno jej ignorować, z samego szacunku dla faktu że jej prace wiszą w MoMie. Ale każdy kto szuka jedynie "ładności" obrazu ma prawo wyrazić pogląd "nie podoba mi się", bez zastanowienia i poznania dogłębnie tematu.

Przepraszam za off'a, niech wątek w spokoju sobie spada Ode mnie tylko, że będę czekać na kolejne.

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów