Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28
    Zbanowany
    Miasto
    50-cio tysięczne

Domyślnie

fajny set

Domyślnie

hmmm ciekawe gdzie w tych dyptykach na 1 i 3 są te różne kadry jak te zdjęcia są jota w jote identyczne ktoś tu z kogoś chyba próbuje zrobić........ cienie na modelce układ włosów zmarszczek na materiale itd itp na lewej 3 jest tylko przekrzywiony lub wyprostowany kadr jak kto woli, względem linii fotela na ścianie ciekawi mnie tylko po co taka zawziętość w obronie czegoś czego faktycznie nie ma

po za tym na większości fotek albo za mocno zaświecone albo za mocno wyciągniete światła w obróbce, a o braku wizażystki fryzjerki itd już ktoś tu chyba wspominał.

Domyślnie

nie obraź się, ale jak dla mnie nie poradziłeś sobie ze światłem.
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emet_b Zobacz posta
    czy nie nazbyt traktujemy sprawe na zasadzie zero jedynkowej ? w sensie poradziles sobie vs nie poradziles sobie?

tak jak caly swiat tak i kwestia jakosci zdjec we wszelkich sferach i tej emocjonalnej i technicznej i innych raczej poddaja sie koncepcji odcieni szarosci. Tak patrze sobie na to, no to ok moze to nie jest szal totalny ale nie jest wcale zle. Jedne lepiej inne gorzej wypadaja, fmodelka dodaje ogromu mocy do calosci, mysle, ze jest calkiem w normie - tak wiem, powinnismy wymagac wiecej i wiecej , tak aby kazdy urosl zdolnosciami do poziomu wielkich mistrzow fotografii mody - ale spokojnie. JEst w miare ok - pokazalem to zonie - zona jako osoba nie zwiazana z foto rzekla, ze fajne i od razu uslyszalem "o ten ciuszek fajny i ten" no wiec chyba dziala na klienta jakos ten cykl.
    A ze mozna lepiej ? Pewnie tak
    Niemniej IMHO jest calkiem przyzwoicie jak na tempo o ktorym pisal autor.
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

ars, pewnie masz rację-nasze hobby przede wszystkim powinno dostarczać nam fun`u, ale remiksson już dawno sam sobie ustwił wysoko poprzeczkę, a po drugie to była sesja płatna i nie można spoczywać na laurach tylko dlatego, że przeciętny człowiek nie zna się na fotografii.
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Domyślnie

ars, pewnie masz rację-nasze hobby przede wszystkim powinno dostarczać nam fun`u, ale remiksson już dawno sam sobie ustwił wysoko poprzeczkę, a po drugie to była sesja płatna i nie można spoczywać na laurach tylko dlatego, że przeciętny człowiek nie zna się na fotografii.
    no to tez Emet.. racja racja, ja tylko mowie, ze nawet jezeli jest to sesja platna to mozna zaplacic tyle zeby foto robil Wolanski albo Yervant albo tyle zeby robil to ktos inny.. gradacja i tyle. Nic wiecej nie chcialem rzec
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Beatka, cóż urodziwa dziewczyna i moja "ocena" raczej nie może być obiektywna co do zdjęć. Moim zdaniem secik udany jak również pozostałe, co do technicznych niedociągnięć pola ustąpie prawdziwym znawcom tematu ...

Domyślnie

w bonusie może zbyt mały zakres tonalny, ale elegancko sterylnie to wyszło

Remik czym doświetlałeś tą sesję ?
    A7mk2 Zeiss 24-70/4 Sony G 70-200/4 v35/1.4,v50/1.1 FM2 Z50/1.4

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów