Niestety musze sie zgodzić z Wingeo![]()
Szukaj
Niestety musze sie zgodzić z Wingeo![]()
Nie tłumacz się. Wystarczą Twoje "intelektualne" zaczepki odkąd zacząłem wrzucać obrazki na Forum. Z sobie wiadomego powodu upatrzyłeś mnie sobie jako ofiarę docinków i uważasz, że powinienem Ci za to być wdzięczny. Zostań sobie Moderatorem i mnie zbanuj - może poczujesz się lepiej? A może napiszesz, jaki masz problem i wspólnie spróbujemy Ci jakoś pomóc? Ale dla Twojego kaprysu nie mam zamiaru z Forum rezygnować.
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Eh, Romku...
Ano czytają i dziwią się.
Dobra, ja przepraszam. Jestem młodszy.
Za to, że wrzuciłem kolejnego marketingowego gniota i że odniosłem się niestosownie do Twojej Twórczości.
Publicznie.
Odnośnie samego gniota: kajam sie, bo gniot ma skopany balans bieli, jest przeniebieszczony, przezieleniony a jednocześnie szarobury, głębię ostrości ma zerową, jest nieostry, niedoświetlony, ma winietę i światełko mu nie zagrało... No i psa na nim nie ma...
Myślałem, że to dobre zdjęcie, ale teraz widzę, że do dupy. Przepraszam wszystkich za zaśmiecanie Krajobrazu.
I dziękuję za komentarze.
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
I to jest właśnie to, za co lubię Twoje zdjęcia.
Światło.
GO tylko Ci pomaga.
Kapitalnie światłem kierujesz uwagę na rzeczy obok których przechodzi się obojętnie.
Prawie każde Twoje zdjęcie (Prawie !!!) ma w sobie coś, co każe mi się zatrzymać i poobserwować.
Chłopaki, czy mi się wydaje czy Wy macie jakieś kompleksy?![]()
Skontaktuj się z nami