Close

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 54

Domyślnie

Niestety musze sie zgodzić z Wingeo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    .... niestety ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wingeo Zobacz posta
    ...... może rozmawiajmy o Twoim zdjęciu, w Twoim wątku .... ?
    Co mają z tym wspólnego moje zdjęcia?
    Możesz prześledzić moje posty, ...... ale chyba nigdy na krytykę moich "dzieł" nie odpowiadałem tak prymitywnie. Pozdrawiam.
    Nie tłumacz się. Wystarczą Twoje "intelektualne" zaczepki odkąd zacząłem wrzucać obrazki na Forum. Z sobie wiadomego powodu upatrzyłeś mnie sobie jako ofiarę docinków i uważasz, że powinienem Ci za to być wdzięczny. Zostań sobie Moderatorem i mnie zbanuj - może poczujesz się lepiej? A może napiszesz, jaki masz problem i wspólnie spróbujemy Ci jakoś pomóc? Ale dla Twojego kaprysu nie mam zamiaru z Forum rezygnować.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Nie tłumacz się. Wystarczą Twoje "intelektualne" zaczepki odkąd zacząłem wrzucać obrazki na Forum. Z sobie wiadomego powodu upatrzyłeś mnie sobie jako ofiarę docinków i uważasz, że powinienem Ci za to być wdzięczny. Zostań sobie Moderatorem i mnie zbanuj - może poczujesz się lepiej? A może napiszesz, jaki masz problem i wspólnie spróbujemy Ci jakoś pomóc? Ale dla Twojego kaprysu nie mam zamiaru z Forum rezygnować.
    .... sorry, ale ludzie to czytają. Moje docinki dotyczące Twoich dzieł, ... to raczej wersal, ... w porównaniu do tego co się na forum wypisuje i wypisywało. Możesz mi na PW wysłać cytaty, ... jeżeli byłem niegrzeczny, to publicznie przeproszę. Pozdrawiam.

Domyślnie

.... sorry, ale ludzie to czytają. Moje docinki dotyczące Twoich dzieł, ... to raczej wersal, ... w porównaniu do tego co się na forum wypisuje i wypisywało. Możesz mi na PW wysłać cytaty, ... jeżeli byłem niegrzeczny, to publicznie przeproszę. Pozdrawiam.
    Eh, Romku...
    Ano czytają i dziwią się.
    Dobra, ja przepraszam. Jestem młodszy.
    Za to, że wrzuciłem kolejnego marketingowego gniota i że odniosłem się niestosownie do Twojej Twórczości.
    Publicznie.

Odnośnie samego gniota: kajam sie, bo gniot ma skopany balans bieli, jest przeniebieszczony, przezieleniony a jednocześnie szarobury, głębię ostrości ma zerową, jest nieostry, niedoświetlony, ma winietę i światełko mu nie zagrało... No i psa na nim nie ma...
    Myślałem, że to dobre zdjęcie, ale teraz widzę, że do dupy. Przepraszam wszystkich za zaśmiecanie Krajobrazu.
    I dziękuję za komentarze.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

I to jest właśnie to, za co lubię Twoje zdjęcia.

Światło.

GO tylko Ci pomaga.

Kapitalnie światłem kierujesz uwagę na rzeczy obok których przechodzi się obojętnie.

Prawie każde Twoje zdjęcie (Prawie !!! ) ma w sobie coś, co każe mi się zatrzymać i poobserwować.

...... mnie pewnie też nie uwierzysz, ale moim zdaniem to kolejny marketingowy gniot.
    Pozdrawiam.

Chłopaki, czy mi się wydaje czy Wy macie jakieś kompleksy?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Chłopaki, czy mi się wydaje czy Wy macie jakieś kompleksy?
    Wydaje Ci sie

Domyślnie

......Chłopaki, czy mi się wydaje czy Wy macie jakieś kompleksy?
    ... wydaje Ci się

Domyślnie

Wydaje Ci sie
    Obserwując Waszą nagonkę - nie sądzę.

Ale w sumie to Wam się nie dziwię. Nie każdy może być kreatywny. Stąd frustracja.

Domyślnie

Obserwując Waszą nagonkę - nie sądzę.

Ale w sumie to Wam się nie dziwię. Nie każdy może być kreatywny. Stąd frustracja.
    Szuwarku, ... jaką nagonkę, przecież słowo "gniot" pada tu w co trzecim poście , ...... lepiej brzmi "kosz"?

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów