Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Speed

Domyślnie Speed

Skrzyżowanie linii Poznań - Katowice / Wrocław - Warszawa.
    Stary wiadukt kolejowy, który w momencie przejazdu pociągu trzęsie się jak galareta.

Na zdjęciu pociąg osobowy, relacji Poznań - Kluczbork.
    Prędkość ~120km/h (wiem, bo czasem nim jeżdżę i gps właśnie tyle pokazuje).
    Odległość od obiektu, myślę, że około metr. Aparat na statywie, ja z okiem przyklejonym do wizjera.
    Po zdjęciu, powiedziałem sobie nigdy więcej i o mętkich nóżkach wróciłem do domu

Speed

Pozdrawiam

Domyślnie

Ale było warto wyszło fajnie.

Domyślnie

Kadr dziwny, lewa strona bardzo poruszona, można było zrobić dwie foty i zmontować w całość żeby lewa była ok. Pomysł ciekawe, wykon mógłby być lepszy i wydaje mi się - w kolorze.
    D610 + D90 | 14 2.8 | 35 1.8 | 50 1.4 | 85 1.4 | (105 2.0 DC) | SB800 + YN465 + YN465II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez IaceQ Zobacz posta
    można było zrobić dwie foty i zmontować w całość
    Taki był zamysł, ale po przejeździe pociągu, jedyne co chciałem zrobić, to jak najszybciej stamtąd uciec. Uwierz mi na słowo, nie chciałbyś byś stać w takiej chwili za aparatem

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez IaceQ Zobacz posta
    Kadr dziwny, lewa strona bardzo poruszona, można było zrobić dwie foty i zmontować w całość żeby lewa była ok. Pomysł ciekawe, wykon mógłby być lepszy i wydaje mi się - w kolorze.
    Napisał kolega, że wiadukt trzęsie się jak galareta więc i poruszenie wyszło.
    Zdjęcie ciekawe ale myślę, że nie warte takiego ryzyka. Choć widzę, że jakaś nitowana bariera oddziela kładkę od kół pociągu- najgroźniejszego przy tej prędkości obszaru.

Uprawnienia umieszczania postów