... oczywiście w Alpach
Podążając jedną z stras wypatrzyłem taki kadr...
Nie miałem dużych możliwości jeśli chodzi o kadrowanie, a zależało mi na uwiecznieniu tego momentu.
... zresztą oceńcie sami
Zapraszam
Pozdrawiam!
Szukaj
... oczywiście w Alpach
Podążając jedną z stras wypatrzyłem taki kadr...
Nie miałem dużych możliwości jeśli chodzi o kadrowanie, a zależało mi na uwiecznieniu tego momentu.
... zresztą oceńcie sami
Zapraszam
Pozdrawiam!
Mocne. Chwila istotnie i miejsce - zzwłaszacza ich polączenie - rezultat daje przedni. Ciekawy...
NIKON
Ciekawy moment uchwyciłeś, ale wydaje mi się, że bez smugi kondensacyjnej też jest bd.ładne światło na szczytach
![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Bardzo dobrze skomponowany i starannie wykonany obrazek Hubercie. Smugi nie pozbywałbym się za żadne skarby - przecież to jest tutaj, szczególnie w kontekście tej błękitnej pustki, główny bohater!![]()
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Zimno mi sie zrobilo ........
Ladnie gorki pokazane tak bardzo naturalnie ,
bardzo mi się podoba. Dzięki tej smudze na niebie tworzy się jakby "lustrzane odbicie" dołu i moim zdaniem właśnie ten element dodaje niezwykłości i wyróżnia to zdjęcie. Kolory też zupełnie bez uwag, gratulacje udanego kadru![]()
"Nie miałem dużych możliwości jeśli chodzi o kadrowanie" .... i bardzo dobrzejest super !
D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker
Skontaktuj się z nami