Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Bracia

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Jedynka ze światłem z dwójki, to po raz, a po dwa brakuje mi wolnego miejsca po obu stronach, jak dla mnie troszkę za ciasno

Domyślnie

poprawka po radach Sebastiana

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Cytat Zamieszczone przez martinez Zobacz posta
    a po dwa brakuje mi wolnego miejsca po obu stronach, jak dla mnie troszkę za ciasno
    ok Marcin nastepnym razem pojedziesz ze mna i bedziesz przestawiał głazy inaczej sie kadrować nie dało wszedzie były kamienie zbyt blisko siebie
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 20-10-2025 o 09:52 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sylvester Zobacz posta
    poprawka po radach Sebastiana

ok Marcin nastepnym razem pojedziesz ze mna i bedziesz przestawiał głazy inaczej sie kadrować nie dało wszedzie były kamienie zbyt blisko siebie
    Sylvek nie warcz na mnie... ja ciebie rozumiem, skoro inaczej się nie dało... a zdjęcie i tak mi się podoba, poprawiona wersja nawet bardzo, ale przecież mogę mieć jakieś ale...

ok, jesteśmy umówieni

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martinez Zobacz posta
    Sylvek nie warcz na mnie... ja ciebie rozumiem, skoro inaczej się nie dało... a zdjęcie i tak mi się podoba, poprawiona wersja nawet bardzo, ale przecież mogę mieć jakieś ale...

ok, jesteśmy umówieni
    Marcin nie warcze na Ciebie sam doskonale wiesz jak ciezko jest o sterylny kadr na klifach .......

Rafał podobaja mi sie takie kolory lubie stonowane prace, wcześniej mówiono mi ze kopiuję Marcina Vel Kultena teraz piszesz że Nemetha kolory jak zrobie w BW to ktoś napisze że Marcina vel Martineza co ja mam zrobić? ........

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sylvester Zobacz posta
    marcin nie warcze na ciebie sam doskonale wiesz jak ciezko jest o sterylny kadr na klifach ....... Co ja mam zrobić? ........
    rób swoje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sylvester Zobacz posta
    co ja mam zrobić? ........
    jeszcze moje jagodzianki Ci zostały

Domyślnie

Jedynka po poprawce świetnie się prezentuje .
    Bardzo przyjemne światło, a kamienie wyglądają tak, jakbyś je parafiną potraktował .

Uprawnienia umieszczania postów