Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Bracia

Domyślnie

No i teraz jest super! Podoba mi sie, ale nie musiales... najwazniejsze aby tobie sie zdjecie podobalo...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    O której godzinie robiłeś te zdjęcia?

zdjecia robione były przed 16 tyle ze słonce było za klifem który rzucał cień na kamienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    No i teraz jest super! Podoba mi sie, ale nie musiales... najwazniejsze aby tobie sie zdjecie podobalo...
    teraz podoba mi sie bardziej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sylvester Zobacz posta
    poprawka po radach Sebastiana

ok Marcin nastepnym razem pojedziesz ze mna i bedziesz przestawiał głazy inaczej sie kadrować nie dało wszedzie były kamienie zbyt blisko siebie
    Sylvek nie warcz na mnie... ja ciebie rozumiem, skoro inaczej się nie dało... a zdjęcie i tak mi się podoba, poprawiona wersja nawet bardzo, ale przecież mogę mieć jakieś ale...

ok, jesteśmy umówieni

Domyślnie

Takie nemethowe kolory ostatnio Sylwku produkujesz i sam nie wiem czy mi sie to widzi czy nie. Ciekaw jestem jak by to w B&W wygladalo. No i zaluje ze akurat pracowalem i nie moglem z wami pojechac

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martinez Zobacz posta
    Sylvek nie warcz na mnie... ja ciebie rozumiem, skoro inaczej się nie dało... a zdjęcie i tak mi się podoba, poprawiona wersja nawet bardzo, ale przecież mogę mieć jakieś ale...

ok, jesteśmy umówieni
    Marcin nie warcze na Ciebie sam doskonale wiesz jak ciezko jest o sterylny kadr na klifach .......

Rafał podobaja mi sie takie kolory lubie stonowane prace, wcześniej mówiono mi ze kopiuję Marcina Vel Kultena teraz piszesz że Nemetha kolory jak zrobie w BW to ktoś napisze że Marcina vel Martineza co ja mam zrobić? ........

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sylvester Zobacz posta
    marcin nie warcze na ciebie sam doskonale wiesz jak ciezko jest o sterylny kadr na klifach ....... Co ja mam zrobić? ........
    rób swoje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sylvester Zobacz posta
    co ja mam zrobić? ........
    jeszcze moje jagodzianki Ci zostały

Domyślnie

albo moje niewiadomo co....
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Jedynka po poprawce świetnie się prezentuje .
    Bardzo przyjemne światło, a kamienie wyglądają tak, jakbyś je parafiną potraktował .

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów