Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Bracia

Domyślnie Bracia

Zapraszam

1

2

pozdrawiam S

Domyślnie

1 przepiękna, gratuluje.

maniak666
    Gość

Domyślnie

Patrzę na to, patrzę na swoją próbę. No lata świetlne Panie...

Domyślnie

obie bardzo dobre, ale jedynka lepsza

Domyślnie

Na korzysc jedynki przemawia kadr i kompozycja, natomiast dwojka ma zdecydowanie lepsze swiatlo. Gdybys podobnie zrobil swiatlo na jedynce tak jak na dwojce bylo by naprawde Extra!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Na korzysc jedynki przemawia kadr i kompozycja, natomiast dwojka ma zdecydowanie lepsze swiatlo. Gdybys podobnie zrobil swiatlo na jedynce tak jak na dwojce bylo by naprawde Extra!
    Zgadzam się z Sebastianem.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    całkowicie sie z Toba zgadzam dopiero po wstawieniu na forum zdjecia zaistniały koło siebie i mogłem dostrzec różnice

Domyślnie

Jedynka ze światłem z dwójki, to po raz, a po dwa brakuje mi wolnego miejsca po obu stronach, jak dla mnie troszkę za ciasno

Domyślnie

O której godzinie robiłeś te zdjęcia?

Jedynka mi się bardzo podoba ale widziałbym ją w takim kierunku :

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 20-10-2025 o 09:53 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

poprawka po radach Sebastiana

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Cytat Zamieszczone przez martinez Zobacz posta
    a po dwa brakuje mi wolnego miejsca po obu stronach, jak dla mnie troszkę za ciasno
    ok Marcin nastepnym razem pojedziesz ze mna i bedziesz przestawiał głazy inaczej sie kadrować nie dało wszedzie były kamienie zbyt blisko siebie
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 20-10-2025 o 09:52 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów