Close

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 65 z 65

Domyślnie

mam i ja...Alphe i odpukując w niemalowane wszystko jest w porządku i żeby tak już zostało...
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

No to ja trochę namieszam, miałem alphe i sam chwaliłem ale ostatnio D700 mi padł i wymieniali mi w serwisie płytę główną. Jakoś straciłem zaufanie do zamiennika. Dałem kumplowi aby sprawdził napięcie na stykach akumulatora(oryginalny en-el3e) i na stykach w gripie i uwaga jest minimalny spadek napięcia na gripie. Póki co boję się i zbieram na oryginał, cena trochę przeraża ale co robić.

Domyślnie

Agraf moim zdaniem do aparatu za kilka tysięcy warto kupić oryginalnego gripa, tym bardziej, że używany kosztuje ułamek ceny aparatu.

Domyślnie

podoba mi sei okreslenie kolegi z chyba 3 strony postu - ze upadek aparatu po rozwaleniu gripa to przypadek marginalny a jak akurat tobie albo tobie albo tobie sie zdarzy ?? tez planowalem zakup zamiennika - poszedlem nawet do sklepu, wzialem do reki ten plaskit i powiedzialem - nie ma szans ! fajnie ze ludzie to chwala, to mile ale oszczedzajac 350 zł (bo podrobka 150 a uzywany nikon 500 zł) nie zaryzykuje zniszczenia sprzetu za 10k. Polsrodkom podziekuje do tego dochodzi wkrecanie i wykrecanie mocowania statywowego.. dziekuje
    Ostatnio edytowane przez br3 ; 25-03-2011 o 13:34

Domyślnie

Mam oba - oryginał i alpha. Oryginalna pokrywa BL-3 nie pasuje do Alphy, koszyki z alphy nie pasują do oryginału... Poza tym GP recyko nie wytrzymują w zamienniku nawet jednego meczu w drugiej puszce Czeka mnie kolejna wymiana alphy (wcześniej wymieniałem już zamiennik MB-D80). Po wymianie na nową alphę sprzedaję i kupuję oryginał. Nie warto na tym oszczędzać.
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów