Szukaj
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
Biorąc za pewnik fakt, że kromki spadają na ziemię zawsze tą stroną posmarowaną masłem (czemu zaprzeczyli już pogromcy mitów), można przeprowadzić test i posmarować masłem aparat w miejscu, które jest najmniej newralgiczne i na które aparat może spadać. Trzeba jedynie wybrać takie miejsce i ktoś musi zgłosić się na ochotnika i to sprawdzić w praktyce.
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
fakt ze aparat ma troche niekorzystna budowe jesli chodzi o upadki ( odstajace obiektywy.. :P ) wiec czasem nawet taki armor nie zamortyzuje uderzenia![]()
Jakież głębokie posty! Nie posiadam się z podziwu.
Próbowałem nabyć taką obudowę do D90 a później do D600 ale, niestety, w pobliskich sklepach nie było akurat odpowiedniego wariantu a bez wypróbowania, czy nie ogranicza funkcjonalności korpusu, nie zamówię w sieci. Jeśli nie ogranicza - to jest to bardzo praktyczny dodatek. Obładowuję swoje plecaki fotograficzne na maksa (czasem zabieram większy, czasem mniejszy), wkładając oprócz aparatu kilka obiektywów a czasem i lampę. Aparatom jest ciasno i nie wychodzi to na zdrowie ich obudowom/ekranikom.
Nikon D600, D7100,
Nikkory: 28-80, 50 F:1.8D, 18-55 F:3.5-5.6 G II ED (DX), 80-200 F:2.8, Sigma 170-500 F:5-6.3D, Sigma 14 F:2.8 fish eye, Sigma 70-200 F:2.8 APO DG HSM, Tamron SP 10-24 F:3.5-4.5 DX, kilka zacnych manualnych stałek.
@MilekS
Złota łopata jest Twoja![]()
Ostatnio edytowane przez Johny42 ; 19-11-2015 o 11:11
Nie ma się czym chwalić
Skontaktuj się z nami