Close

Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789
Pokaż wyniki od 81 do 86 z 86

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kraftsman Zobacz posta
    Całkiem udana prowokacja. Gratuluję autorowi wątku.
    Dlaczego sadzisz ze to jest prowokacja ?????, jak widac D80 wzbudza wiele emocji, ale czy jest warta swojej ceny?

Ludzie maja to do siebie ze nawet po najbardziej karkolomnym, nieracjonalnym zakupie usprawiedliwiaja sobie jego potrzebe.

lacroix
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomajk Zobacz posta
    Idealne porównanie
    To sobie trzeba było jednak tą super KM kupić i nie robić jakiś idiotycznych porównań.
    a dla czego uważasz, że to porównanie jest idiotyczne?

Domyślnie

wlasnie, ja tez musze sobie udowodnic ze +1200 zł wydanych na D80 a ne na D7D bylo slusznym wyborem. i jak wiadomo przy dosyc wysokiej cenie zakupu sprzetu troche potrwa zanim czlowiek sie oswoi z sytuacją i chudszym portwelem.
    gdyby na rynku byl tylko jeden rodzaj sprzetu na tym forum bylo by o 95% mniej postow.
    a zasadne jest pytanie czy wybrac "dziadka" z nieporownywanie najlepsza ergonomia na swiecie czy 3 miesieczne dziecko nikona z duzym przyrodzeniem. I jak w zyciu o emerytow sie nie dba wiec ryzko zawsze jest, ale wspolczesna mlodziez tez moze pokazac rogi.
    D750 D700 D7000 + s10-20 + S20F1.8 N50F1.8 + N24-70 + N70-200 + uv SDEx:SD,CF + SB-800+SB900 PixelK + hexacoopter | Minolta D700si+28-200+5400xi| 300F4 + 120F2.8 + 80F2.8 + 50F4 + 30cm http://www.rafalbociek.rwbb.pl

Oszczędny w słowach Awatar Keyser Soze
    Miasto
    Oborniki Wlkp./Albion - Morecambe

Domyślnie

...
    Ostatnio edytowane przez hesja ; 12-01-2007 o 15:33 Powód: prosze nie przeklinac... watek zmierza do nikad ale dajmy mu szanse :)
    pozdrawiam, pshemo

Minolta XD7 / D70

"How do you shoot the Devil in the back? What if you miss?"

Domyślnie d50 a d80

Mam od niedawna D50 i tyle zauważyłem ale nie jestem na sto % pewny co tam jeszcze jest gorsze i może przeszkadzać przy wykonywaniu zdjęcia czego ponoć nie ma D80.
    D50
    -banding
    -blooming
    -wizjer mniejszy i ciemniejszy
    -wolniejszy

Pozdrawiam!!

Domyślnie

całej prawdy o D80 i tak nie poznamy, a wątek sie robi coraz gorętszy. Zgodnie z życzeniem niektórych forumowiczów - zamykam.
    Keyser_Soze - radziłbym swoje niezadowolenie wyrazać bardziej oględnie, albo nie wypowiadać sie wcale, gdy sie nie chce wnieść nic nowego.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789

Uprawnienia umieszczania postów