"Ot i cala prawda o D80"
Calej nie znaja nawet jego tworcy i jest to zupelnie normalne zjawisko.
Do wbijania gwozdzi wynaleziono mlotek, ale nawet filozofom sie nie snilo, co jeszcze mozna nim zrobic![]()
Szukaj
"Ot i cala prawda o D80"
Calej nie znaja nawet jego tworcy i jest to zupelnie normalne zjawisko.
Do wbijania gwozdzi wynaleziono mlotek, ale nawet filozofom sie nie snilo, co jeszcze mozna nim zrobic![]()
Ja mysle ze to PROWOKACJA
W życiu piękne są tylko chwile.......
hehe i teraz tak mu nagadaliscie... ze az boi sie odezwac :P:P
a tak naprawde... cala prawda... to zestawienie tabelki... uwierz mi na slowo - ze kazdy napewno ja zna:P
a nastepnym razem pomysl ... to nie boli![]()
/pozdrawiam
"to zestawienie tabelki... uwierz mi na slowo - ze kazdy napewno ja zna"
Dodam tylko, ze z mniejsza iloscia bzdurnych bledow![]()
No ja tu pluskam sie na basenie, a forum "wrze", odnosnie sprzetu jaki posiadam - to wybaczcie ale wypisywanie w profilu: d200 + 18-17 + 50/1.4 + 70-200mm f/2.8G ED-IF AF-S VR + grip + 24 baterie + 8GB extrem + sherpa + kata + kurtka tamron + czapeczka Nikon + ML500 + bullterier, jest piszac delikatnie "idiotyzmem", ale to jest moje zdanie.
Odnosnie d80 jest to nastepca d70 i jak na razie, gdy mozna kupic nowego d70s - roznice miedzy tymi modelami nie sa warte roznicy w cenie. Ale juz za podejrzewam miesiac wyboru nie bedzie, chyba ze ktos znajdzie jeszcze staruszka d50, bo d40 to juz chyba specjalnie dla canonierow Nikon wypuscil.
1) Jak już ktoś kiedyś słusznie napisał na tym forum, celem stosowania takich podpisów jest ułatwienie wymiany informacji pomiędzy uczestnikami (forum).
2) Nie widzę sensu porównywania puszek na papierze. Tym bardziej bezcelowy jest wątek, który rozpocząłeś - zakrawa o flejm (flame).
Niemniej pozdrawiam.
Czyli brak takiego podpisu utrudnialby komunikacje i wymiane informacji na forum????,ciekawe.
To raczej jest tak jak z podjezdzaniem pod kosciol autem, taka licytacja kto ma lepsze, kto drozsze, kto bardziej wypasione. Zreszta kazdy moze dowartosciowac sie w sposob mu wygodny.
Bardziej wymierny bylby link np do portofilio, bo wiecie czasami gosc ma sprzet za 50 kola pln, i nic o nim nie wie, poza tym co wyczyta na www![]()
![]()
![]()
... przepraszam tak sobie zajrzałem... a o czym tak naprawdę ta dysputa bo nie rozumiem ...?![]()
Tak całkiem serio do autora wątku - jeśli ta strona to dla Ciebie jakakolwiek wyrocznia na temat porównania w.w. puszek to zajrzyj głębiej...
http://www.nikonkit.com/top-10-digital-slr-of-2006/
...na tej samej stronie w rankingu top 10 dslr właśnie ten kiepski D80 zajmuje skromne pierwsze miejsce
i to daleko przed badziewiastymi pełnoklatkowymi Canonami Markami, 5D, Pentaxami 10D i innym chłamem![]()
Hehehe, a jak myslisz jaka pucha bylaby na pierwszym miejscu na stronach:
www.canonkit.com
www.pentaxkit.com
lub www.fujikit.com, tudziez www.pentagramkit.com
latwo sie domyslic, nie![]()
Skontaktuj się z nami