Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cheyenne Zobacz posta
    w tej chwili oceniamy pracę Twojej koleżanki
    ona również ma prawa do dysponowania tym kadrem, chyba że przeniosła je na Ciebie, ale nawet wtedy nigdy nie będziesz mógł powiedzieć że to Twoje zdjęcie (to zdjęcie z Tobą )
    to nigdy nie będzie autoportret tylko zawsze będzie to Twój portret
    tu wystawiasz zdjęcie w imieniu koleżanki
    Tak, masz rację.
    Źle zatytułowałem mój wpis i powinienem inaczej napisać wprowadzenie do zdjęcia.
    Koleżanka pstryknęła mi zdjęcie, a ja poddałem je dalszej obróbce.

stig - czy możesz napisać jak ustawiłeś na siebie ostrość i jak wyzwalałeś migawkę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcinc Zobacz posta
    stig - czy możesz napisać jak ustawiłeś na siebie ostrość i jak wyzwalałeś migawkę.
    Ustawialem na oparcie krzesla na ktorym siedzialem, oczywiscie z odpowiednia korekta.
    Wyzwalanie wezem.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Ustawialem na oparcie krzesla na ktorym siedzialem, oczywiscie z odpowiednia korekta.
    Wyzwalanie wezem.
    Czyli... ustawić body na manualne ostrzenie, wyostrzyć na oparcie z delikatną korektą i po zajęciu miejsca na krześle za pomocą pilota wyzwolić migawkę z ustawionym czasowym wyzwalaczem. Tak?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcinc Zobacz posta
    Czyli... ustawić body na manualne ostrzenie, wyostrzyć na oparcie z delikatną korektą i po zajęciu miejsca na krześle za pomocą pilota wyzwolić migawkę z ustawionym czasowym wyzwalaczem. Tak?
    Ja wyzwalalem bez czasowego -- akurat kabel mi siegal.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

stig dziękuję za wskazówki. Będę podejmował kolejne próby, może coś z tego wyjdzie.
    Pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów