Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: jesiennie

Domyślnie jesiennie

Dawno nic nie pokazywałem. Jola - moja luba
    Przez pierwszych pare klatek świeciło słoneczko:

1.

2.

3.

4.Tryptyk

5.

Potem zaszło słoneczko za chmurki - nie zakładam osobnego wątku bo miejsce i czas ten sam
    6.

7.

a że cały czas za moimi plecami z wózka darła się taka jedna....... to musiałem i ją uwiecznic
    8.

9. z Jagodą

10. z Jagodą

11. Bonusik

z forumowym pozdrowieniem
    Piotrek

Domyślnie

az tak fatalnie??
    miałem nadzieje ze chociaz wytkniecie błędy - chciałem miejscowkę powtorzyc i nie bede wiedział co poprawic nastepnym razem.
    mimo wszystko dziekuje
    Piotrek

Domyślnie

ładne kolory. uważałbym na cienie (tej barierki) na twarzy przy ostrym słońcu
    3 - troszkę ciaśniej, a byłoby lepiej
    8- dużo u góry,
    9- pionowo, albo kwadrat
    Nie chodzi o to, na co się patrzy, ale co się widzi - H.D. Thoreau

Domyślnie

dzieki DonArturo - co do kadrowania pewnie i masz rację w kilku z wymienionych przypadków.
    Tak zrobiłem i pewnie tak zostanie.
    Dzieki za odwiedziny
    Pozdrawiam
    Piotrek

Domyślnie

Ogolnie przyjemne fotki...choc pora chyba nieodpowiednia na sesje w parku, bo slonce za bardzo przeszkadzalo. Za pomaranczowo na buzce zonki, ale mozna to w PS poprawic Bonusik bardzo fajny Widac, ze fajnie kadrujesz, tylko zwroc uwage na pore dnia...najlepiej z rana, albo popoludniu, ewentualnie mozesz pdratowac sie blenda, oslaniajac przed ostrym sloncem lub jesli trzeba doswietlajac modelke Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myfriend Zobacz posta
    Ogolnie przyjemne fotki................. ewentualnie mozesz pdratowac sie blenda, oslaniajac przed ostrym sloncem lub jesli trzeba doswietlajac modelke Pozdrawiam
    Bardzo dziekuje za koment. Pora była juz dosc pozna - po przestawieniu czasu była 16 i słoneczko za chwile zaszło za chury co widac zreszta na 6 i 9 zdjeciu, nad blenda faktycznie się juz zastanawiam jakis czas i chyba mnie nie ominie
    Pozdrawiam

Domyślnie

Najbardziej podoba mi się 8, ale ogólnie ładne kolorki
    Fuji S5Pro, D80, N50/1.8, SB-600, Manfrotto 055Pro, AW100

Uprawnienia umieszczania postów