Witam, mam pytanie jaki GRIP mi byście polecili do mojej puszki D3000 mam do wydania z 300zl... Chodzi mi o jakiś, który nie rozłądowywał by mi aku... Najlepiej firmy OWNUSER ...
Możę BH-D3000? Ktoś posiada? Pasuje do D3000?
Szukaj
Witam, mam pytanie jaki GRIP mi byście polecili do mojej puszki D3000 mam do wydania z 300zl... Chodzi mi o jakiś, który nie rozłądowywał by mi aku... Najlepiej firmy OWNUSER ...
Możę BH-D3000? Ktoś posiada? Pasuje do D3000?
poczytaj tutaj http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=124938
Nie chodzi o to, na co się patrzy, ale co się widzi - H.D. Thoreau
No czytałem oczywiście ale nie ogarniam tego tematu ... Wszędzie piszą ze ownuser pasuje ale nie piszą jaki model... więc sie pytam czy BH-D3000 pasuje??
D3000, podobnie jak D50, D70 / S, D40 / X, D60, D5000 i nigdy nie były przeznaczone do stosowania z gripem - stąd temat jest trudny.
wg informacji, które można znaleźć BH-D3000 pasuje, ale niech wypowie się ktoś kto ma takie kuriozalne urządzenie![]()
Nie chodzi o to, na co się patrzy, ale co się widzi - H.D. Thoreau
A jeszcze jest opcja czy Ownuser BH-N60 pasuje może do D3000?
Jeśli ktoś go ma lub wie to proszę o odp... I jeśli tak to z kad go kupić? bo na allegro nie widze
Może się jeszcze ktoś wypowiedzieć kto posiada jakiś grip i pasuje i jest git?
Po co ci grip do tego body?
Chcesz dodać sobie lansu.
Kup drugą oryginalną baterię i rób zdjęcia.
...
Zadałem konkretne pytania i Prosił bym o Konkretne odpowiedzi....
Konkretna odpowiedź to:
Do tego body nikon nie przewidział gripa.
Chińczycy nie mają czego skopiować więc powstają ich własne produkty które nie dają gwarancji poprawnej współpracy.
Wniosek:
Nie ryzykuj bo możesz uszkodzić body i stracić gwarancję
Głupoty, nic nie popsujesz. Polecam lekturę mojego wątku, sprzed kilku miechów, własnie na temat gripa do D3000.
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=145800
EDIT
Nie było z nim żadnych kłopotów, a z MB-D80 do D90tki juz kilka :<
Nikon FiX - Pomysł na...![]()
Skontaktuj się z nami