Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 42 z 42

Domyślnie

"Zostawiłeś prywatny laptop byłemu pracodawcy?"

No co Ty .. zabrałem toż to w końcu Mój....jest

Domyślnie

Pracujac jako szkoleniowiec w wiekszosci przypadkow jest sie zatrudnianych jako firma, nie ma tu nic dizwnego, co do swojego samochodu to tak jest - jak przychodzisz jako firma to masz swoj samochod jezeli potrzeba i swoj laptop - to tez normalna praktyka w firmach szkoleniowych czy pracujac jako szkoleniowiec. Powiem wiecej ie zdziwie sie jezeli ten ktos bedzie musiał opracowac materiały szkoleniowe pod polskich sprzedawcow bo sa w EN a nie w PL - to tez normalne.
    Co do wynagrodzenia w tego typu pracy jako szkoleniowiec to wszystko zalezy od stron jakie warunki wypracuja. Moze to byc stawka za szkolenie lub jego dzień (wtedy nie szkolisz nie dostajesz kasy lub masz tzw postojowe) moze to byc miesieczne wynagrodzenie.
    Decydujac sie na taka forme wspołpracy działasz jako firma swiadczaca usługi szkoleniowe na rzecz NIKON-a (czy tez w jego imieniu w zaleznosci od warunków umowy), to norma w branzy szkoleniowej. Firma moze wyporzyczyć/użyczyć Ci sprzet foto w celu wykonywania usługi na odpowiednim poziomie (o ile nie bedzie inaczej vide umowa pomiedz stronami), i zaczynacie współprace.
    Tak jak to juz pisał wczesniej nie widze w tym ogłoszeni nic dziwnego, taką firma ma strategie w tym obszarze i albo sie z nia zgadzamy kandydując na to stanowisko albo nie, nie aplikujac.
    Normalna oferta na szkoleniowca.
    Ja natomiast sie ciesze ze takie stanowisko powstało, bo bedzie czlowiek/ludzie ktorzy dotra do sprzedawcow uswiadomia ich/nauczą, przez co i my zyskamy rozmawiaja lub radzac sie ich w sprawach sprzetu ktorym jestesmy zainteresowani.
    Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
    Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów