Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie south stack lighthouse

Z wycieczki na Isle Of Anglesey

1.

2.

Domyślnie

Maciek - jak tak dalej pójdzie to zapamiętamy cie raczej przez śmiały awatar... niż przez wrzucane foto
    Nieostro, mdło, ciasno, z latajacymi obiektami w kadrze ( 2)
    NIKON

Domyślnie

Od czegos trzeba zaczac , nie kazdy od poczatku robil dobre foty, a opinia osob siedzacych w temacie bardzo sie liczy dla mnie

Domyślnie

czy 2ka w szczegolnosci jest hdrem ?
    \m/
    ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Domyślnie

Tak

Domyślnie

Że tak powiem, skrobnąłem kilka zdań
    • Numer jeden: kadr podział niemal 50/50, z lewej strony cięcie skały z prawej pomost, biały trójkąt z murka oraz słupy energetyczne przy krawędzi kadru. Ekspozycja również nie najlepsza, fotografia niedoświetlona co najmniej o 0,7EV. Kolorystycznie niebo przechodzi w fiolety a dół za „ciepły”, latarnia jak mniemam jest biała w rzeczywistość a na fotografii jest szara.
    • Numer dwa: kadr troszkę lepszy ale z kapci nie wyrywa zwyczajnie nie ma na czym oka zawiesić, dodatkowo woda wylewa się z kadru. Niebo podobnie jak na pierwszej fotografii z dodatkiem efektu „zepsutego” hdr-a, dziwne nieostrości na wodzie.

Takie moje spostrzeżenia, co nie znaczy że nie może być tak jak nam to pokazałeś
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Zastanawia mnie tylko po co przy takich warunkach oswietleniowych robiles HDRa.......
    Ostry, zapomniales dodac, ze w jedynce tez leci na prawo

Uprawnienia umieszczania postów