Witam!
Nowy stosunkowo jestem wiec przedstawie sie moze.Na chrzecie Grzegorz dostalem i poki co dobrze mi z tym.
A Kaer Morhen wzial sie z Sagi o Wiedzminie Mistrza Sapkowskiego.Mam nadzieje ze nie mam mi za zle uzywanie tego zwrotu.
A o czym chcialem napisac?
O fotograficznej pasji.Jesli chodzi o mnie to moje fotografowanie wciaz uwazam za wielce amatorskie i pomimo kilku zlecen wzbraniam sie jak moge przed nazywaniem mnie "fotografem".Nie czuje sie godzien jeszczeRobie zdjecia (jednym sie podobaja,innym nie) ale fotografem nie jestem.Moze kiedys....Jak cierpliwosci i wytrwalosci starczy.
Jako poczatkujacy i wciaz uczacy sie czlowiek robiacy zdjecia przegladam cudze prace,cudze strony.Przejrzalem ich setki.Zawsze po wejsciu na strone jako pierwsza otwieram zakladke "o mnie".A tam...No wlasnie a tam z grubsza to samo.Cale opowiadania jak to fotografia jest pasja dla ludzi,jak im towarzyszyla przez cale zycie,jak to ich sposob postrzegania swiata,jak uwielbiaja malowac swiatlem,jak przechodzili z filmu na cyfre itd itp.No a śluby to juz w szczegolnosci-no po prostu sluby to ulubiona pasja kazdego,no bo cudowne emocje,bo pana mloda,bo jedyne takie wydarzenie w zyciu,bo uwielbiam lapac moment,bo.....po prostu niezla kase na tym idzie zarobic.Czemu nikt wprost tego nie powiem.Fotografuje bo po prostu mozna na tym zarobic a ze fajne to zajecie to czemu nie.Robota ciekawa i przynajmniej sie nie kurzy.A jak to juz robie to juz zostawiam ocenie kazdemu z nas i potencjalnym klientom.
Tyle ode mnie.Jak juz bede mial na tyle odwagi i wiary we wlasne umiejetnosci to na pewno pochwale sie przed kolegami Nikoniarzami.
A fotografuje od pol roku.Jedyny analog jaki posiadalem to Cmiena i niewiele klatek nia zapelnilem.
pozdrawiam
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami