Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Mpl 2010

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mori Zobacz posta
    Można pochwalić za ładnie zakręcone śmigiełka, ale niestety kadrowanie już gorzej.
    Mnie osobiście z kadrów podoba się 2.
    1, 3 i 7 - brak "powietrza do latania" przed maszynami (choć rozmycie na panoramce na 1 wygląda OK).
    4 wygląda trochę za agresywnie w obróbce, można by też ją przyciąć przesuwając maszynę bliżej mocnego punktu fotki.
    5 i 6 zbyt centralnie a w kobrę wierzę na słowo bo brak czegokolwiek w tle zabija dynamikę figury
    8 naprawdę fajna ale przyciąłbym trochę dołu bo maszyna ginie gdzieś tam na górze
    9 - malutki bronco zagubiony w przestworzach

Ale ogólnie fajnie, tylko skadrować trochę inaczej i będzie git.
    Dziękuję bardzo.

PS. przy "kobrze" mam całą sekwencję klatek także nawet jakbym chciał to się nie wyprę

Cytat Zamieszczone przez Marta Baranowska Zobacz posta
    ósemka wygrała
    Osz Ty
    red light, dark room...

Domyślnie

Nie no, co do kobry to wierzę Tylko że na tej fotce jej nie widać.
    W zasadzie gdybyś wziął niejedną fotkę lecącego poziomo samolotu i obrócił w PS to by wyszło może nawet lepiej
    Ale jak mówiłem ogólnie jest OK.
    Zagrypiony D7200, Sigma 150-600 Sport, S 18-35 1.8, S 10-20 3.5, N35 1.8 i wskrzeszony Jupiter, pare(set) fotek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mori Zobacz posta
    Nie no, co do kobry to wierzę Tylko że na tej fotce jej nie widać.
    W zasadzie gdybyś wziął niejedną fotkę lecącego poziomo samolotu i obrócił w PS to by wyszło może nawet lepiej
    Ale jak mówiłem ogólnie jest OK.
    Dzięki, dzięki

Ale zauważ, że biały dymek jest prostopadle w stosunku do samolotu, także kobra na bank
    red light, dark room...

Domyślnie

A nie myślałeś żeby z tej sekwencji jakąś trójkę złożyć? Przed, w trakcie i po
    Zagrypiony D7200, Sigma 150-600 Sport, S 18-35 1.8, S 10-20 3.5, N35 1.8 i wskrzeszony Jupiter, pare(set) fotek

Domyślnie

I ja też jestem za ósemką
    totalna amatorka

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów