Szukaj
Ostatnio edytowane przez Amadeusz ; 01-11-2010 o 20:23
red light, dark room...
zdjęcia słabiutkie nawet jak na taki czas...![]()
Miał być N. wyszedł C. no cóż zobaczymy co przyszły sezon pokaże.... Per aspera ad astra...
Bardzo fajna 8 - mocna obróbka, ale mi się podoba...
Reszta w porządku, może oprócz ostatniego - kadr mnie nie przekonuje... Wydaje się po prostu nudny: mały samolocik na jednolitym tle, do tego w kwadracie - nie widać tu ruchu, dynamiki. Już Howard Hughes stwierdził że potrzebne mu są chmury do pokazania prędkości maszyn...
Dlatego Bies jest na plus - mimo że obróbka może troszeczkę za mocna...
Podoba mi sie 2. ze śmigłowcem. Ciekawy jest efekt na 9.- wygląda jakby zdjęcie plastikowego modelu na jakimś kartonowym tleNa większości trochę za ostro z kolorami.
Fakt. Jest też 8. -ciekawy kadr i fajnie sie ogląda.
Tak sobie troche skrytykowałem ale moje lotnicze foto są dużo gorsze![]()
Ostatnio edytowane przez Blasius.G ; 30-11-2010 o 18:50 Powód: Ostatnie zdanie i kolejne:>
Myślę,że policja wzbudza respekt![]()
Dzięki za miłe słowa. Szczerze powiedziawszy to 8ka najmniej mi się podoba i dodałem tylko dlatego żeby urozmaicić. Natomiast 5ka jak najbardziej ponieważ ta słynna ewolucja była wykonana bez ostrzeżenia i byłem pewien że jej nie zarejestrowałem..., a tu niespodzianka i jednak jest
Obiektyw to mój nieśmiertelny 18-135![]()
red light, dark room...
Można pochwalić za ładnie zakręcone śmigiełka, ale niestety kadrowanie już gorzej.
Mnie osobiście z kadrów podoba się 2.
1, 3 i 7 - brak "powietrza do latania" przed maszynami (choć rozmycie na panoramce na 1 wygląda OK).
4 wygląda trochę za agresywnie w obróbce, można by też ją przyciąć przesuwając maszynę bliżej mocnego punktu fotki.
5 i 6 zbyt centralnie a w kobrę wierzę na słowo bo brak czegokolwiek w tle zabija dynamikę figury
8 naprawdę fajna ale przyciąłbym trochę dołu bo maszyna ginie gdzieś tam na górze
9 - malutki bronco zagubiony w przestworzach
Ale ogólnie fajnie, tylko skadrować trochę inaczej i będzie git.
Zagrypiony D7200, Sigma 150-600 Sport, S 18-35 1.8, S 10-20 3.5, N35 1.8 i wskrzeszony Jupiter, pare(set) fotek
ósemka wygrała![]()
Put some fun between your legs
-ride a horse
Skontaktuj się z nami