Jedynka byłaby dobra gdyby nie te badyle na 1 planie.2 fajna ale za blada Greg ma rację.
Szukaj
Jedynka byłaby dobra gdyby nie te badyle na 1 planie.2 fajna ale za blada Greg ma rację.
A new shit has come to light...
1 do mnie nie gada, za to 2 to bardzo dobry material wyjsciowy na porzadna fote, po poprawkach technicznych jak koledzy juz wspomnieli...a kadr rzeczywiscie jak najbardziej klasyczny, widzialem wiele podobnych (co wcale nie jest wada) z tego regionu.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Jarek, wszystko napisali Ci o plamach. Cwicz, cwicz bo jak w kwietniu pojade to bedziesz musial pokazac te wszystkie piekne miejsca![]()
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
No miejscówka jest kapitalna i skłania do dalszej pracy nad nią.pozdrawiam
Jedynka była by niezła, ale moim zdaniem perspektywa żaby w tym wypadku nietrafiona. Dwójka natomiast jest urocza. Zdecydowanie kupuję tą pocztówkę.
Ta miejscówka na dwójce jest rewelacyjna. Podziałaj z nią jeszcze, podziałaj...
Jedynka w innym kadrze, mniej ciasnym moim zdaniem
Dwójkę widziałem już w tylu odsłonach różnych autorów, że musiałoby być tu coś niesamowitego żeby mnie zaskoczyć, a nie ma nawet dobrej pory ani światła niestety na zdjęcie...
Jedynka mi nie leży, ze względu na ucięty dół. Chyba już lepsza by była panorama, bez niego.
Za to dwójka - pierwsza klasa![]()
Skontaktuj się z nami