Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Domyślnie

proszę jedna z moich wersji

Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

No i gitarka, pewnie tutejsi specjaliści od BW widzieliby to trochę inaczej, ale sądzę, że kierunek nie jest zły.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    No i gitarka, pewnie tutejsi specjaliści od BW widzieliby to trochę inaczej, ale sądzę, że kierunek nie jest zły.
    Mam problem z tym co i do jakich granic ma być czarne lub białe lub szare. Zazwyczaj mi wychodzi to ostatnie
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Kadr i klimat jedynki bardzo fajny. Co do wersji czarno białej... brak koloru zabija klimat, który zbudowały właśnie te typowo jesienne, lekko smutne kolory. Jak dla mnie - tylko wersja pierwsza.

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    Fajny klimat i całkiem nie zły kadr.Tylko czy nie za dużo czerwieni??

Sprobowałem troszke odjąć i wyszło mi to http://img830.imageshack.us/img830/3530/30106a.jpg
    czerwieni jest w sam raz, i ładnie w kadrze - podoba się kolor, bw tez nie jest złe

Domyślnie

Bardzo fajny klimat zdjecia, udanie podkreslony kadrowaniem. Zlota jesien to na pewno nie jest, i bardzo dobrze ze nie jest. Te przygaszone i nostalgiczne kolory sa jak najbardziej na miejscu, pomagaja klimatowi tego zdjecia mz...
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Bardzo fajny klimat zdjecia, udanie podkreslony kadrowaniem. Zlota jesien to na pewno nie jest, i bardzo dobrze ze nie jest. Te przygaszone i nostalgiczne kolory sa jak najbardziej na miejscu, pomagaja klimatowi tego zdjecia mz...
    Myślę, że Krzysztof bardzo zgrabnie przedstawił także moje odczucia co do tego zdjęcia .
    Także pozwolę się pod tA wypowiedzią podpisać .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    nie zły ??
    niezły

Ładne zdjęcie.

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Ja tam wolę kolorowe - przecież to piękna jesień, a BW na wystawę
    .

Domyślnie