Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Domyślnie Na zawsze razem...

Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Mnie się podoba! Fajny klimat....
    Nie pomoże sprzętu kupa, jak fotograf d...a...

Domyślnie

Fajny klimat i całkiem nie zły kadr.Tylko czy nie za dużo czerwieni??

Sprobowałem troszke odjąć i wyszło mi to http://img830.imageshack.us/img830/3530/30106a.jpg

Domyślnie

Ooo widzę że byłeś w parku. I jak klimat jest? Fotka fajna, te drzewa jak gotycka katedra.
    JaroPienza mi jednak bardziej ta wersja cieplejsza podchodzi.
    Ostatnio edytowane przez amfot ; 01-11-2010 o 19:33

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amfot Zobacz posta
    Ooo widzę że byłeś w parku. I jak klimat jest? Fotka fajna, te drzewa jak gotycka katedra.
    Ładnie tam miałeś rację za późno tam byłem, ale jeszcze można wyskoczyć, bo naprawdę jest super. Nie byłem tam z 20 lat. Tylko czerwieni już nie ma trochę zielonego i żółtego pozostało po przymrozkach. Zima tezmoże być tam ciekawa.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Jest fajnie, ale ze względu na szczupłość palety barw myślę, że dobre BW lepiej by zagrało z "gotyckimi" drzewami. Na pewno jednak nie kolorowałbym tego zdjęcia na siłę.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Jest fajnie, ale ze względu na szczupłość palety barw myślę, że dobre BW lepiej by zagrało z "gotyckimi" drzewami. Na pewno jednak nie kolorowałbym tego zdjęcia na siłę.
    BW to moja bolączka, niestety, nie potrafię sobie z nim poradzić i wychodzą mi herezje , ale próbuje, pokazać się nie odważę

Domyślnie

Z tą szczupłością to nie przesadzajmy,nie każde jesienne musi być superkolorowe.Jest bardzo przyjemne,może tylko tytuł trochę...pompatyczny.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    BW to moja bolączka, niestety, nie potrafię sobie z nim poradzić i wychodzą mi herezje , ale próbuje, pokazać się nie odważę
    Spróbuj i pokaż, obciachu nie będzie, inaczej się nie nauczysz.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Bardzo dobry kadr... te kolory jakieś takie... słabe
    Ale chetnie zobacze co spłodziłeś w BW
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów