Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Suzuki - debiut

Domyślnie Suzuki - debiut

Moje pierwsze zdjęcie tutaj (w ogóle jedno z pierwszych). Wszelkie rady mile widziane.

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 04-03-2025 o 21:26 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

Zuzia śliczna tylko szkoda ciachniętego kufra. Przydałoby się więcej w prawo i w górę
    D700 | S15-30mm f/3.5-4.5 | N50 f/1.4D | N105VR | N70-300VR

Domyślnie

Matko, jak można ładnego VXa zeszpecić przeszczepem owiewki? No i motór z kuframi (pomijając ciachnięty top case) w okolicznościach nie-turystycznych, pomijając niektóre kufry fabryczne czy turystyczne enduro z blaszakami, wygląda zwyczajnie kiepsko. Fotograficznie - kadr strasznie ciasny. Mnie się nie podoba.

Domyślnie

Kadr ciasny, bo mam tylko 35 mm, a za mną były drzewa, które weszły by w kadr. Kufry mnie też się nie podobają, ale właściciel to beton. Dzięki za porady. Następnym razem poszukam innego miejsca.

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 04-03-2025 o 21:26 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

jedynka za bardzo zlewa sie z tłem.
    Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
    Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Umbra Zobacz posta
    Kadr ciasny, bo mam tylko 35 mm, a za mną były drzewa, które weszły by w kadr.
    Nie szło motoru przestawić, to nie kamienica że się ruszyć nie da
    Czemu takie przepały?
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Przez to przewalone wyposazenie, motorek przypomina mi ETeZetke 251.
    Rozumiem, ze mozna niezbyt sobie radzic ze swiatlem... Ba! Nawet bylbym w stanie pojac, ze nie zauwazyles, ze Ci sie kufer w kadrze nie zmiescil. Ale Q... litosci! Jak mozna foty sportowo-turystycznego motocykla, zmasakrowac tandetna sepia??
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów