Caly set przyjemnt, 1 jest dla mnie zdecydowanie najlepsza za kadr i za to wspaniale miekkie swiatlo...
Szukaj
Caly set przyjemnt, 1 jest dla mnie zdecydowanie najlepsza za kadr i za to wspaniale miekkie swiatlo...
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Bardzo ladne zdjecia , fajne te gorki sa![]()
Najlepszy przykład na to, że eNeRDowscy farmerzy, tez coś fikuśnego potrafią uszykować. Nie koniecznie wszystko tak pod linijkę.
A secik bardzo fajowy jest. Jak dla mnie to numer trzy jest tu numerem jeden. Prostota połączona z piękną fakturą pola mizianego miękkim światełkiem. To jest to co fototygryski lubią najbardziej.
Jedynka zaraz za nią. Tu świetny "zaplan" ginący gdzieś w perspektywie powietrznej.
I ktoś musi przecież zamykać peleton. Także trójka wykona tę czarną robotę, ale na podium Panie, na podium.
Zagladam tu juz kolejny raz. Nie za bardzo wiedzialem co napisac... ;p![]()
Swietne wypatrzone i jeszcze lepiej podane. Jak dla mnie to 3 rządzi! Potem 2 i 1![]()
Bardzo fajna seria...
Przy 3-ce to miałem wrażenie, że oglądam zdjęcie posypanej piachem wycieraczki do butów przewieszonej na trzepaku...
Najlepsza 1-ka.
Jedynka jest piękna...![]()
1 i 3 no to wiadomo...Przy dwójce też, aż się prosi lufa 2 cm w dół...
![]()
Piękny set...podziwiam i ucze się
Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami