Szukaj
Sprzedają bo nie chcą nosić kloca, albo przesiedli się na FF. Na DX, i jeśli nie kręcą Cię stałki, to jest obiektyw na zawsze. Bo czego więcej chcieć?
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Długości i stabilizacji. Wówczas sam dałbym za niego 4 tyś. :P
D5100//// 18-105VR
Zrobię to jak tylko taki fuji da mi to co lustrzanka pod wzg. jakości zdjęcia. Więc bez urazy ale nie rób sobie jaj.
D5100//// 18-105VR
Kolego. Ty nie rob sobie jaj i nie nabijaj sobie statystyk nic niewnoszącymi postami.
Masz inne upodobania w sensie tematyki - twoj wybor, ale po co krytykujesz wybory innych?
17-55/2.8 to znakomity sprzet reporterski i naprawde warto taki miec, jesli taka tematyka kogos interesuje. Z takim obiektywem nawet taki zabytkowy d70 'wypluje' dobrej jakosci pliki (z pewnymi ograniczeniami).
Aha czyli nabijam posty- jasne , i jeszcze i mi zo to płacą, zastanów się co napisałes- bo mi za pisanie postów nikt nie płaci więc jaki w tym mam mieć interes?... y masz....
A wciskanie koledze ,który zakupuje pierwszą lustrzankę takiego obiektywu nie jest wcale najlepsze. Zresztą ja nie widzę by autor pisał że chce reporterskiego szkła...
I jeszcze jedno nie krytykuje wyborów innych... pokaż że to zrobiłem...
D5100//// 18-105VR
jednak się chyba zdecyduje na d3100 - wczoraj w salonie był i powiem szczerze że bardzo mi się spodobał![]()
Najpierw nauczę się robić zdjęcia i obsługiwać lustrzanką, a potem dopiero jakieś inne korpusy będą wchodzić w gre.
dziękuje za porady!
Skontaktuj się z nami