Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Cmentarz

Domyślnie

WOW! Zdjęcie łazienki cudowne !!! (żart) po co to zdjęcie ?? Obróbką mnie rozwaliłeś być może wydawało Ci się że właśnie w ten sposób pokażesz klimat cmentarny ale niestety ni hu hu. Szczerze to ani kadrowo a tym bardziej obróbkowo nie podchodzi jedne przepalone inne znów nie doświetlone hmmmm

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    Właściwie to już nie reportaż tylko kupa
    Dokładnie...

Domyślnie

ostatnie THE BEST!
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bełchatów/Poznań

Domyślnie

to ostatnie to się przypadkiem zaplątało ;]

No cóż, no to seria- niewypał

;]

Domyślnie

Oglądam i oglądam i widzę ostatnie. I myślę WTF. Kolorystyka w drugim secie skopana. I następnym razem nowy wątek
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Bardzo skopana obróbka, przedobrzyłeś straszliwie zdjęcia już by lepiej chyba wyglądały jako mroczne BW niż to co zaprezentowałeś, mimo to kadry bardzo fajne.
    || D750 + MB-D16 || D300s + MB-D10 || D80 + MB-D80 || F601 || N50mm f1.8 || S85 f1.4 || T12-24 f4 || N17-55 f2.8 || N24-120 f4 || S70-200mm f2.8 || SB910 || SD9 || S PZ42x ||

Domyślnie

nie no kurcze co ot za repo, sorry ale przegladam zdjecia w pierwszym wcuwam sie w temat a tu nagle jakis burek siedzi ni w 5 ni w 10 do tematu pasujacy, drugi to samo nagle jakas lazienka. Chlopie ty to potrafisz wstrzasnac odbiorcą .

PS numer 1 jest fajne, pewnie aplacic trzeba za nastepne 20 lat bo inaczej inny miejscowke zajmie (szok).
    Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
    Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Starogard Gd

Domyślnie

1 jak najbardziej na tak
    13 też niezła..
    reszta mnie nie przekonuje..

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

Co to ten "Junkers"? Na cmentarzu leżał?
    Druga seria niezadobrze. Znowu, mimo deklaracji, różne odcienie. Do tego prześwietlenia, niedoświetlenia i mase mało ciekawych kadrów. Jedynie bonusowy "Junkers" sie broni

Domyślnie

Jak zapytałem chrześniaka, co tam w szkole, to mi odpowiedział: a nic, ławki, tablice, nauczyciele...
    Taki też, niestety, i Twój reportaż.
    Weź 80% tych zdjęć i wywal. Zostaw te, które mają jakiś związek ze "sprawami wiecznymi", ale niekoniecznie są katalogiem krzyży. A potem je jakoś obrób, z balansem bieli na początek. Przedstaw jeszcze raz, a zobaczysz, że opinie bedą "konstruktywne".
    sprzęt: fotografuję sercem

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów