Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 48

Wątek: Moja nowa żona

Domyślnie

Zbigniewie proszę Cię popraw się. Nie wykorzystałeś potencjału żony: 1) pięknie się przygotowała 2) pięknie kontrastujący strój miała 3) była chętna z Tobą ganiać po lesie i pozować. ajajajajaj miejmy nadzieję, że jednak czuje się zaspokojona Też mam wrażenie, że z ostrością coś nie siedzi. I tak jesteś moim guru
    Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę

Domyślnie

Hehe. Chyba guru przepalania na matrycowym
    Ja to fotograficznie jestem leszczyk, no może płotka - ale się staram. Dzięki za wpis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sethcracow Zobacz posta
    Zbigniewie proszę Cię popraw się. Nie wykorzystałeś potencjału żony
    Ale przecież to nie o zdjęcia chodziło tylko o przygotowanie żony na nowy wydatek - D800?
    Zafundował fryzjera, zrobił sesję aby przygotować żonę na nowe wydatki.
    Teraz zacznie marudzić, że musi kupić nowy aparat aby robić jeszcze ładniejsze zdjęcia
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Władca Pixeli Zobacz posta
    Zafundował fryzjera, zrobił sesję aby przygotować żonę na nowe wydatki.
    Teraz zacznie marudzić, że musi kupić nowy aparat aby robić jeszcze ładniejsze zdjęcia
    Dobre, dobre

A jesli chodzi o zdjecia to na blogu masz duzo lepsze.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Zbigniew.
    Nieładnie Ci to wyszło.
    Uwydatniłeś nosek, światło strasznie ostre, strasznie widać wszystkie zmarszczki
    potrafisz lepiej

Domyślnie

Dobra. Podziękował za komentarze. Udam się do kąta je przemyśleć.

Domyślnie

a ja uważam że życie fotografa ma sens wtedy gdy najnormalniej w świecie podnieca go robienie zdjęć. Reszta jest nieistotna - przecie patrzymy na foty a nie na to co kto czym robi i czy świeci mniej udolnie lub bardziej udolnie. Ot, taka luźna dygresyjka
    I żeby nie było że oT 0 to żona bardzo ładne, ale skrzywdzona zdjęciami - nosek, ostre błyskanie. No, ale o tym już ktos zdaje się wspomniał.

Domyślnie

No i święte słowa. Ja miałem zawsze frajdę, a podpis to jedynie rezultat jakiegoś tam rozwoju, zmian w potrzebach i możliwościach.

OK, w sprawie wątku i samych zdjęć - podziękuję jeszcze raz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    Wiem że dużo zdjęć, ale nie mogłem się opanować. Rozwala mnie jak D700 obrazuje Tutaj przykład jednego z obrazków - leżę wgnieciony ....
    Nooo... Ja tez, ale widzac efekty wolania ACR czy LR, ktory tak pieknie spartolil detale, ze az sie plakac chce... Jakby to conajmniej o 200% bylo "upsamplowane".
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Dobra, Panowie. Właśnie wymiękłem. Dziękuję za komentarze. Wystarczy mi już tego wątku. Idę się pobawić z dziećmi.

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów