Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 48

Wątek: Moja nowa żona

Domyślnie Moja nowa żona

OK, może nie nowa, ale w nowej odsłonie. Gdy kobieta się trochę ogarnie, zakręci włosy i zrobi makijaż, czuje się zupełnie po nowemu. Tak jak fotograf z nową puszką Kilka zdjęć popełnionych zeszłej soboty w drodze na ślub/wesele w lesie nad morzem. Światło zastane + blenda + PS. Jak Wam się to widzi ?

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Bonus 2

Bonus 2

Wiem że dużo zdjęć, ale nie mogłem się opanować. Rozwala mnie jak D700 obrazuje Tutaj przykład jednego z obrazków - leżę wgnieciony ....

Ostatnio edytowane przez Zbigniew ; 30-10-2010 o 23:19

Domyślnie

1,4,8,9 - nie podoba mi sie kadrowanie : <
    No i duzo b. podobnych zdjec : P
    Don't take life too seriously... You'll never escape it alive, anyway.

Blog

Domyślnie

Kompozycja do bani.

Domyślnie

Kurde, czyli wychodzi że zagapiłem się w nową żonę, zamiast pomyśleć nad kadrowaniem i resztą. No proszę jaka wpadka - nie sądziłem, że tak umiem Dzięki za komentarz - spojrzę na całość z dystansu.

Domyślnie

Zbyszku poszperaj za korektą AF dla szkła na zdjęciach ostrość trochę nieteges

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek Paśnik Zobacz posta
    Zbyszku poszperaj za korektą AF dla szkła na zdjęciach ostrość trochę nieteges
    Jak znam Zbyszka to chyba manual 50-tka. No i dlaczego ISO800?
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stachumuszel Zobacz posta
    Jak znam Zbyszka to chyba manual 50-tka. No i dlaczego ISO800?
    50 f/1.4 ale czy AF ?

Domyślnie

Większość 85 - ze 2 chyba z 50/1.4 (manual oddałem na powodzian - tutaj wersja AF nowa).
    Tak - jeszcze muszę podregulować nieco, fakt. A co do ISO - przy D700 właściwie coraz mniej zmieniam - niezależnie od ustawienia do ISO1000 nie widzę znaczących zmian

Domyślnie

nr 4 - dla mnie nieładnie "zaakcentowany" nos (dosadnie mówiąc no "nochal" wyszedł )
    nr 6 - bardzo nieciekawa mina
    nr 10 - również

Za tego typu zdjęcia (te wymienione powyżej) pokazane publicznie moja lepsza połowa zrobiłaby mi niezłe piekło Nie bardzo to wyszło. Ale motywację rozumiem doskonale (kombinacja "nowa żona + nowa puszka" )
    ...N...i...k...o...n... ale już niedługo (-> Olympus)

Rozmowny Awatar andrstac
    Miasto
    Przededworze/Chmielnik/Kielce

Domyślnie

Wybieram nr 1. Reszta kadrowo mi nie pasuje. Co do ostrości, to fakt, na niektórych poszła... w las. Ale może to wina GO
    Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta

Wiem że dużo zdjęć, ale nie mogłem się opanować. Rozwala mnie jak D700 obrazuje Tutaj przykład jednego z obrazków - leżę wgnieciony ....

[/CENTER]
    Rozumiem fascynacje nową puszką Ale FX to fx - fizyka, żadna magia (i kto jak kto, ale Ty powinieneś dobrze to wiedzieć ) Dowód: zajrzyj w exif

Juz widzę jak się posypią gromy...
    Ostatnio edytowane przez andrstac ; 31-10-2010 o 11:40
    D7k, D80+MB;12-24/F4,70-200/F2.8,SB600,2xYN460II,3xRF602,A600+BH2,LP-FP200

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów