Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Betty

oliver twist
    Gość

Domyślnie Betty

Witam wszystkich. To mój pierwszy post na forum. Czasami podglądam głównie ten dział Na co dzień zajmuję się zupełnie czymś innym niż fotografia ale czasami dla relaksu coś sfotografuję, szczególnie jak wyruszam potowarzyszyć małżonce (koffee) w sesjach. Czasami mnie pochwali, ale mówi, że na fotografii motoryzacyjnej się nie zna, więc postanowiłem pokazać coś tutaj

e36 coupe "BETTY" W RUCHU zrobione Nikonem D40 + nikkor 28-80 (od analoga), ostrzone manualnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oliver twist Zobacz posta
    zrobione Nikonem D40 + nikkor 28-80 (od analoga), ostrzone manualnie
    A ile nie udanych zanczy nie trafionych miałeś, pytam z ciekawości
    Co do zdjęcia to auto wyskoczy zaraz z kadru, za ciasno z prawej jak dla mnie
    ale ostrość złapałeś, ruch pokazałeś więc mimo powyższego jestem na tak z małym minusem na zachęte
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darko Zobacz posta
    Co do zdjęcia to auto wyskoczy zaraz z kadru, za ciasno z prawej jak dla mnie ale ostrość złapałeś,
    Za ciasno z prawej, po za tym jest dobrze. Podoba mi się niestandardowe pochylenie kadru.

Pozdrawiam
    Kajtek
    Fotografia jest jak magia...
    Prawie każdy posiada dziś różdżkę ale nie każdy potrafi czarować.

Domyślnie

tam gdzie ma być ostro tak ejst więc panoramowanie wyszło bardzo dobrze szkoda tylko , że z przodu tak ciasno
    Kto chce- szuka możliwości, kto nie chce- szuka wymówek.

oliver twist
    Gość

Domyślnie

dziękuję za odpowiedzi... mam nieco inne ujęcia. ogólnie było 7 zdjęć z czego 5 było ostrych a tylko na tym widać moim zdaniem poślizg w jakim jest auto. Z prawej faktycznie mogło być szerzej ale cóż... ciężko złapać ruch stojąc 3m od auta jadącego ponad 60km/h i jeszcze ostrzyć. Postaram sie lepiej następnym razem

Domyślnie

no faktycznie przy manualnym ostrzeniu to i tak dobry wynik osiągnąłeś
    Kto chce- szuka możliwości, kto nie chce- szuka wymówek.

oliver twist
    Gość

Domyślnie

2. wstawiam drugie, choć też trochę ciasno

Uprawnienia umieszczania postów