Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Wątek: Prezes.

Domyślnie

A mnie pasuje, gdyby byl to zwykly szarobury niebosklon to bym marudzil a tak w takim kolorze pasuje w 100% BIERE!

Rycerz
    Gość

Domyślnie

też się zastanawiam czy potrzebny był koniecznie kwadrat czy to nie udziwnianie na siłe
    ale zdjęcie jest inne i ciekawe nawet

Domyślnie

eee tak teraz patrze i slucham kolegow...ciecie 50/50 tez by dalo rade.....ale podoba sie nawet tak jak jest

Domyślnie

Można kombinować na różne sposoby, niemniej mi się podoba tak jak jest.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Tak szczerze mówiąc zastanawiałem się również nad pionem... Poziomu nawet nie brałem pod uwagę. W ramach innego kadrowania można ewentualnie byłoby zjechać niebo do czarnego na górze, może kiedyś to zrobię...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Ciekawa praca, wystemplowałbym to coś jasnego na ciemnym pasie, tak dla czystości kompozycji
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

No co za ekstra zdjecie, powaznie. Dawno nie widzialem tak swiezego i "innego" spojrzenia. Swietnie
    to wypatrzyles i zamknales w kadrze...a tytul, kak najbardziej pasuje.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

maniak666
    Gość

Domyślnie

Powiem podobnie jak w przypadku pracy Sylvestra: Fajnosc tego kadru wynika z jego innosci.

Domyślnie

mi się podoba, biorę na wynos
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mellan Zobacz posta
    przeszkadza mi jedynie tyyyyyyyyylllllllllleeeeeee dodatku by koniecznie był kwadrat.
    Jest wręcz konieczne tyyyyyylllllleeeeeee dodatku by ta grafika miała ten wyraz.
    Bardzo,bardzo dobre!
    Ostatnio edytowane przez Duder ; 30-10-2010 o 02:27
    A new shit has come to light...

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów