Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Złoty

Domyślnie Złoty

Witam,cześć.

Tak w ramach zjazdu do moich nieprzebranych archiwów

...

Dziękuje za odwiedziny.

Domyślnie

Wydaje mi się, że to na czym powinieneś skupić tutaj widza to forma i kolory. Kadr całkiem spoko, ale kolory już nie bardzo. W szczególności przydałby się żywy dół. Teraz jest ciemny i buro -brązowy.

Domyślnie

Wiecej tu zielonego niz zlotego. Kadrowo ciekawe i fajne. Podoba mi sie ta "centralna krecha" tworzona przez to drzewo. Rowniez uwazam, ze przydaloby sie ozywic dol fotografii, jak juz wspomnial Grzybu.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Wiecej tu zielonego niz zlotego. Kadrowo ciekawe i fajne. Podoba mi sie ta "centralna krecha" tworzona przez to drzewo. Rowniez uwazam, ze przydaloby sie ozywic dol fotografii, jak juz wspomnial Grzybu.
    Bo to złoto kryje sie tam za pniem,delikatnie,powoli przekrada sie w postaci pierwszych niesmiałych promieni.
    A dołu nie będę ożywiał-życia w nim w sam raz na moje oko.
    Dzięki panowie.

Domyślnie

mi się podoba, choć u mnie też jest więcej zielonego niż złotego.

Domyślnie

Ale się panowie czepacie.Ok zmieniam tytuł na "ZIELONY".
    Tak mam trochę wątpliwości czy ta zielona "poświata", to rzecz która przeszkadza,nie pasuje,czy poprostu chodzi o niezgodność delikatną, tego co widać i tego co w tytule?

Domyślnie

wolalbym bez tegopnia na srodku , zaslania mi ladny widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszetak Zobacz posta
    Bo to złoto kryje sie tam za pniem,delikatnie,powoli przekrada sie w postaci pierwszych niesmiałych promieni.
    A dołu nie będę ożywiał-życia w nim w sam raz na moje oko.
    Dzięki panowie.
    dokładnie jest tak jak piszesz, jesień jest parę kroków dalej, a pod nogami nie ma swiatła, co przełozyło się na kolory dołu i pnia drzewa

Domyślnie

Mi się podoba światło z tyłu zrobiło głębię.pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    dokładnie jest tak jak piszesz, jesień jest parę kroków dalej, a pod nogami nie ma swiatła, co przełozyło się na kolory dołu i pnia drzewa
    Rozważny i romantyczny

Cytat Zamieszczone przez MarianS Zobacz posta
    Mi się podoba światło z tyłu zrobiło głębię.pozdrawiam
    Ciekawie to opisałeś i trafnie chyba.W sumie,troszkę inaczej spojrzałem na swoje dziecko.Mniej technicznie.Jak dłubiesz dłużej foto to powoli ucieka świerzy pogląd na to co zawiera.

Dzięki Marianie i harbie.

Dzięki wszystkim za dotychczasowe opinie.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów