Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: fotolab Lodz

Domyślnie fotolab Lodz

Witam,
    nie znalazlem zadowalajacych informacji na forum stad zapytam: jakie wg was sa godne polecenia fotolaby w Lodzi?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez High_Noise Zobacz posta
    Witam,
    nie znalazlem zadowalajacych informacji na forum stad zapytam: jakie wg was sa godne polecenia fotolaby w Lodzi?
    Nie znalazłem, ale i nie szukałem specjalnie.
    Fotolab stacjonarny, zamiast zmniejszać Ci liczbę kłopotów tylko powiększa - musisz zawieźć, potem odebrać, pamiętać o terminie itp. - nie na mój mózg sterany to wszystko.
    Fotolab netowy to kultura, upload wieczorkiem na spokojnie prosto do sieci, bez żadnych zafajdanych płyt czy pendrajwów. Zlecenie zwykle dobrze udokumentowane elektronicznie, nie jakieś świstki co to giną w 10sek od wyjścia z labu. A za kilka dni listonosz przynosi paczuszkę do rąk własnych...
    Po cholerę Ci lab stacjonarny?

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Masz racje, glownie pytalem bo znajomy prosil ale faktycznie lepiej zrobic to online.

Domyślnie

fotospektrum, z tego co wiem dość dużo osób korzysta z usług zarówno jako ślubniacy czy też focący modę.
    Ja sam jestem zadowolony

Pozdrawiam
    FUJI X-T3/18-55/35 1.4

Domyślnie

Hej

Chicialbym reanimowac watek...

Ktory z tradycyjnych fotolabow lodzkich polecicie (negatyw, pozytyw)?

dzieki
    Marcin
    Zorka 5, słoik Humana1, słoik koncentrat pomidorowy Pudliszki, dwie zapalniczki i inne...

Domyślnie

Fokal na Narutowicza.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Uprawnienia umieszczania postów