Szukaj
Warszawa to nie tylko centrum. Sam się o tym niedawno przekonałem. Jest wiele ciekawszych miejsc do zwiedzenia. Na 4 niebo jest OK, tylko pałac inaczej bym skomponował.
Niestety wpadłem tylko na chwilę do stolicy i miałem do załatwienia parę spraw w centrum![]()
Nie są złe.Chociaż pewno zaraz ktoś Cię zapyta, czemu nie zrobiłeś kwadratu z 1, 2 i 3 oraz jak sobie załatwiłeś tę winietę na szóstce. Ale mi się podoba.
Pozdrawiam!
Kadrowo dwojka najlepsza. Generalnie to nuda :P Dlatego, ze zachowales sie jak zwykly turysta i zrobiles zdjecia jakich sa juz miliony. Jak powiedzial Beneq, warto szukac ciekawszych miejsc i czegos oryginalnego.
tak to prawda za malo tej innej nie centrumowskiej wawy.
Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.
Jak bym miał wybierać to nr 5, lubię takie uliczne klimaty. Wiem, że kolorowanki są nie MODNE hehe... ale napis Warszawa Centralna zostawiłbym w kolorze.
Nikon - przybora
"Dobrym słowem można długo żyć. Dlatego dawaj je ludziom, gdy na to zasłużą.
Bo potrzebują ludzkiej akceptacji. Bo bez niej trudno jest żyć." -M.Maliński
Jeśli ktoś pisze na temat setu o Warszawie, to w jest duże prawdopodobieństwo, że będzie tam dar przyjaźni Radziecko-Polskiej.
Panie kochany, to że na chwilę nie oznacza, że ma to być PKiN.
A przecież niedaleko jest ciekawy architektonicznie Hotel Polonia na al. Jerozolimskich, na ul. Emilli Plater na vis a vis liceum Klementyny Hoffmanowej jest interesujący kościół, na Nowogrodzkiej jest interesujący budynek poczty polskiej.
Po obejrzeniu Twojego setu nasówa mi się jedna myśl:
"Szkoda, że finałowa scena z filmu "Rozmowy kontrolowane" była tylko filmową fikcją. :/
Ps. Zdjęciom technicznie nie można wiele zarzucić, bo są dobre.
Pozdrawiam
Kajtek
Fotografia jest jak magia...
Prawie każdy posiada dziś różdżkę ale nie każdy potrafi czarować.
Skontaktuj się z nami