Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie W moich górkach już zimowo

jak w tytule
    Jedno z moich ulubionych miejsc w Karkonoszach, taki tam standardzik.
    Musze przyznać ze u góry czuć już zimę,

Pozdrawiam serdecznie.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

...ech , po chwili namyslu stwierdzam ,ze swietnie wykadrowales, kolorystycznie pieknie i naturalnie, bardzo na tak ...powaznie juz w PL zima?

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Klarens Zobacz posta
    ...powaznie juz w PL zima?
    To na Zielonej Wyspie jeszcze nie??? Bo ja już w Londku dwa dni z rzędu w ostatnim tygodniu szybki skrobałem. Sorry za OT. A fota- jak to u Michała wszystko tak jak należy. Taki poziom w górskich fotach ,do którego można zmierzac.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Klarens Zobacz posta
    ...powaznie juz w PL zima?
    Jasne to fot z wczoraj, w Karkonoszach powyżej 1000m n.p.m. już biało - na razie ostrzegawczo tak do 10cm ale w miejscach gdzie nawiewa śnieg można spokojnie powyżej kolan się zanurzyć
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

pięknie zrobione!
    48ProjectBlog[/CENTER]

Domyślnie

Proszę sobie nie zawłaszczać To są również moje górki.

Pięknie już się zrobiło Twój KPN budzi zawsze mój podziw.

Nota bene w piątek w Rzeczce załapałem się na letnich oponkach na lodowisko

Domyślnie

Kompozycyjnie jest super, a i świetlny moment optymalnie wyczekany... Podoba się. Czuć taki... "mroźny powiew świeżości"
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Eee takie ostre i jasne... wolałabym to zobaczyć w wersji z bombonierki trzeba było jakąś tam zostawić i wrócić za miesiąc
    A gór sobie nie zawłaszczaj, bo mimo że rzadko w nich bywam co się potem przekłada na brak takich obrazków jak u ciebie to też je bardzo lubię i również uważam za "swoje" najlepszy dowód - nie muszę płacić za wstęp do parku

Czysto jest i poprawnie ale mnie to jakoś "nie bierze". Może gdyby to zrobić tak, że Śnieżka wyglądałaby potężniej na zdjęciu byłoby ciekawiej - bo tu to taka górka z purre z ziemniaków dla urozmaicenia talerza z obiadem* .

*Zaraz mi się dostanie hihi
    Pojawiam się i znikam...

Domyślnie

Przyjemne zdjęcie. Czy to jest z soboty??
    Miałem okazję być w Karkonoszach w ten weekend. Bardzo fajnie!
    W drodze do Samotni widziałem podobnego do Ciebie (z awatara) gościa. Może to byłeś Ty

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzybu Zobacz posta
    Przyjemne zdjęcie. Czy to jest z soboty??
    Miałem okazję być w Karkonoszach w ten weekend. Bardzo fajnie!
    W drodze do Samotni widziałem podobnego do Ciebie (z awatara) gościa. Może to byłeś Ty
    Odpowiem za ostrego z soboty
    ostry to ten po prawej co się tak podejrzliwie patrzy

P.S. Zdjęcie poglądowe w odpowiedzi na pytanie kolegi. Proszę komentować jedynie główne zdjęcie w tym wątku, to znaczy krajobraz autrostwa użytkownika ostrytux.
    Ostatnio edytowane przez Imago ; 25-10-2010 o 10:33
    Pojawiam się i znikam...

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów