Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Magda

Domyślnie Magda

witam,

Sopot, plaża, pochmurny dzień....

1.

2.

3.

i bonus:

4.

zapraszam do komentowania

Domyślnie

Sobie takie, raczej słabe niż średnie. A bonus to już jakaś masakra wręcz.":/
    Jesień jest. Kolory i światło, a nie szaro-bure obrazki.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andrzej_laskowski Zobacz posta
    Jesień jest. Kolory i światło, a nie szaro-bure obrazki.
    ...kto powiedział że jak jest jesień to zdjęcia wstawiane muszą być jesienne !
    Mnie się najbardziej podoba jedynka , chociaż piasek u mnie jakiś trochę dziwny ma kolor i widziałbym więcej kadru z prawej strony.
    D50 + S10-20/3,5 + N18-70/kit + N70-300VR + N35/2,0D + N50/1,4D + SB800 + podstawowe akcesoria

Domyślnie

no cóż, kolory i światło, najlepiej pewnie cukierkowato, żeby było... W każdym razie dzięki za opinie Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkim... kolorów i światła, by obrazki były ciekawsze

Domyślnie

Fajne bezpretensjonalne zdjęcia, nie przekombinowane, sympatyczna modelka. Na pierwszym jakiś różowy odcień wchodzi na piasek, chyba bym to skorygował, na 2 troszkę niefortunne to cięcie drewna, chyba pokazałbym je całe albo mocniej przyciął, 3 mega centralna, ale fajna. Bonus mi się nie podoba, za dużo góry kosztem fajnejszego dołu i dziewczyna wyszła jakoś dziwnie. I zrezygnowałbym z szeryfowego fontu w watermarku bo to zuo/niedobro
    Zazdroszczę sprzętu

Domyślnie

1,2,3 Ponętnie i kusząco
    http://ubuntu.pl/
    Yi Ming Jing Ren

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów