Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie Jeleń na rykowisku

Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

No to jestem pierwszym jeleniem, który uwierzył - można powiedzieć niezłe jaja

ale swoją drogą trochę nieładnie ....
    .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matys Zobacz posta
    No to jestem pierwszym jeleniem, który uwierzył - można powiedzieć niezłe jaja

ale swoją drogą trochę nieładnie ....
    Zupełnie źle to odebrałeś.
    Przepraszam - mój błąd.
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Równie dobrze pasowałby tytuł "Łajka w kosmosie"...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    Równie dobrze pasowałby tytuł "Łajka w kosmosie"...
    Nie.
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Targnęło mną straszliwe podejrzenie, że chodzi o.... Nieeee nie wierzę.
    Niezwyczajna głębia. Znaczy ostrości.
    I morze spokoju, którego mi brakuje. Znaczy tego morza.
    NO SMOKING. KOMBINEZON ONLY.

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

No szczerze Ci powiem - wieczorem mnie tknęło - chyba wiem - patrzę dziś na foto - i faktycznie można zobaczyć jelenia, ale tak jak danz1ger - nie wierzę...

pozdrawiam i gratuluję fantazjii - o ile o to chodziło

swoją drogą, to niedobrze, że zamiast spać wala mi się po głowie jeleń, którego nie widać.... trudno, najwyżej znów zostałem jeleniem
    .

Domyślnie

jakoś nie potrafię dopatrzeć się niczego ciekawego w tym zdjęciu...i jeszcze te krzaki wyłażące z prawej strony...
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

Ale to zdjecie jest dziwne. I odczytuj to jako swoisty komplement.Perspektywa z gory, ten centralnie umieszczony trojkat, drzewko po lewej, droga wyprowadzajaca wzrok po prawej i wogole jakos tak mam ze wzrok na tym zdjeciu zaczyna wedrowke od dalszych planow w okolicy linii horyzontu...w zasadzie to ta droga nie wyprowadza wzroku, bo wzrok mi nia powraca jak juz przeleci po dalszych planach. No i na koniec ten pies w rogu...dobitnie podreslajacy ta perspektywe z gory.

Tak "dziwnego zdjecia" nie da sie zrobic przez przypadek, czyli swiadomie to wszystko tak poukladales...
    Nie chce zebys odczytal zle to co napisze (nic nie sugeruje, ze cos zazywasz), ale jakby byl konkurs na: "Zdjecie zrobione pod wplywem LSD, lub innych substancji psychoaktywnych" to pierwsze miejsce murowane. W sumie to tez komplement pod adresem tego zdjecia.

No podsumowujac, to mi sie podoba ta dziwnosc tego zdjecia...a nie zazuwam i nie zazywalem nigdy zadnych wynalazkow tak uprzedajac ewentualne pytanie

P.S Prosze jeszcze o lopatologiczne wytlumaczenie o co biega z tym jeleniem...
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Fotografujący był na jeleniu, stąd perspektywa z góry.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów