Polecam skrzynie peli, najlepiej na kółkach, np model 1510. Oczywiście do lasu się to nie nadaje, ale sport, lotnictwo itp itd spokojnie![]()
Szukaj
Polecam skrzynie peli, najlepiej na kółkach, np model 1510. Oczywiście do lasu się to nie nadaje, ale sport, lotnictwo itp itd spokojnie![]()
dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk
Witajcie.
Dobrze Ze Was pomęczyłem i wysłuchałem różnych opinii.
RAIDER i GADAS dzięki za dużą dozę rozsądku - faktycznie zbieractwo jest straszne, ale mam taką naturę że lubię mieć swoje.
WSZYSTKIM którzy pomagali mi fachowymi radami bardzo DZIĘKUJĘ.
Wsłu****ąc się w Wasze różne opinie oświadczam co zdecydowałem
Pod Waszym wpływem podjąłem następującą decyzję:
- teraz kupuję N 70-200 , faktycznie będzie dla mnie bardziej uniwersalny i dużo częściej używany,
- na wiosnę (jak dobrze pójdzie z uzupełnieniem budżetu) 200-400 + TC 1,4 III (ewentualnie zaczekam na trójkę)- muszę dozbierać do 27K
No to teraz chyba mi zostało na dobry wyjazd z kobietką na nartki w dolomity.
Jeżeli Ktoś ma jeszcze jakieś uwagi to bardzo proszę, temat dalej będę obserwował.
Wszystkim jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc.
Dokonuję zakupu.
PS: może kiedyś załączę jakieś fotki ale dopiero jak się nauczę je robić![]()
Witam Was.
N 70-200 już zamówiony.
Ale czuję straszny niedosyt, jak mówił Kolega Gadas : "zbieractwo to straszna choroba"
Pozdrawiam, o dalszych krokach poinformuję.
A miało byc tak fajnie 300 moze 200-400. Niestety 70-200 nie zastąpi 300, tak samo jak 300 nie zastąpi 200-400 i odwrotnie. Niestety. Ale tak czy inaczej 70-200 trzeba mieć, ponieważ to rewelacyjne szko.
Witam Was.
Jastrzębiu myślisz że mi nie żal !!!!!
Ale jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa
Jak pisałem wyżej czuję duży niedosyt, a hotelu w dolo jeszcze nie zarezerwowałem
Pozdrawiam,
PS. jak pęknę to Was poinformuję
która wersja 300tki jest lepsza:
300 2.8 af-i czy 300 2.8 af-s vr?
co najmniej dziwne pytaniektóry mercedes jest lepszy: z 1970 roku czy z 2010?
ale gdzieś czytałem keidyś ze te starsze szkła z silnikiem af-i są bardzo szybkie i celne
AF-I to poprzednik AF-S (SWM). Są szybsze niż śrubokręty, ale wolniejsze niż odpowiedniki AFS. Poza tym 300 AF-I to stary dziadek, którego w razie awarii silnika już nie naprawisz.
Skontaktuj się z nami