Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 46 z 46

Wątek: ProPhoto opinie

Domyślnie

hmm.. Zobacz w podlinkowanym przeze mnie blogu np. wpis pt. "Prezentacja i test rigów HanGrip V8+ i V10" (albo ten na samym koncu o zasilaczu plenerowym Tronix Explorer). Na glownej stronie jest material video i zdjecie, po kliknieciu na 'Zobacz pelny post' wchodzisz w zupelnie inny material (inny tekst, dwa materialy video). Jesli tego poszukujesz, przy dodawaniu/edytowaniu wpisu w polu Tresc glowna piszesz to co ma byc po kliknieciu na 'Zobacz pelny post' (czyli w podstronie), a w 'Streszczenie' to co ma sie pojawic tylko i wylacznie na glownej stronie bloga. W 'Streszczenie' nie masz edytora wizualnego, takze najlepiej najpierw napisac w czesci Tresc glowna to co chcesz wrzucic do Streszczenia i przeniesc O to chodzilo?

Domyślnie

Jaki rozmiar zdjec mozna wrzucac do tego drogiego cuda ?

Domyślnie

Szerokosc strony glownej to o ile pamietam 960px, a moze 980 px (zdjecia wrzucam o dlugosci 950px) Zalezy tez od ustawienia opcji Blog border style - sa dwie mozliwosci:
    1. use the default solid border (zwykla ramka, w zaleznosci od ustawienia zabiera do 16px)
    2. use a subtle dropshadow (ktora nie zabiera miejsca z glownej strony)

Domyślnie

No dobra, mam jeszcze jedno pytanko. Znalazłem TAKI szablon, który wygląda bardzo podobnie do ProPhoto a kosztuje 3 razy mniej. Czy ktoś może wie jakie są tu różnice zasadnicze ?

Domyślnie

Odświeżę wątek. Czy ktoś z Was jeszcze korzysta z prophoto v.2? Mam problem, o którym pisał wcześniej hudybart, tzn. nie mam pojęcia w jaki sposób zrobić, żeby wyświetlało się na blogu najpierw tylko jedno zdjęcie i krótki wstęp, a dopiero po kliknięciu na "zobacz cały wpis" reszta zdjęć. Sposoby tutaj podane u mnie nie działają. Przy tworzeniu nowego wpisu nie mam opcji streszczenia ani nic w tym stylu. Drugi problem, to w jaki sposób zmienić rozmiar zdjęć, które wyświetlają się na górze bloga? Dzięki z góry za pomoc.

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Czy rozwiązałeś swój problem?

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów